Hakuna Matata

2006-10-01
18:31:07

Lugn helg med LITE plugg! /S
Hade planerat att göra den här helgen till en helg med i stort sett bara plugg... jag misslyckades med det ganska ordentligt, mest på grund av att jag inte kände mig säker på hur uppgiften skulle lösas, försökte få kontakt med kina kurskamrater via mail och få hjälp med uppgiften men de var ganska tröga med att svara.

I fredags gjorde jag ingenting, pratade med Tobias i telefon och tittade på TV, lördagen städade jag lägenheten då det tyvärr var min tur, hoppas bara att personen som ska städa nästa vecka gör det bra eftersom Tobias kommer över helgen, tog en joggingtur och tittade återigen på TV.

Idag var jag barnvakt på förmiddagen, det gick bra men var lite långttråkigt, som tur var lekte de själva ganska mycket. Sedan har jag inte fått så mycket gjort, lagade lite mat för middag och matlådor samt pluggade lite med betoning på lite!

Längtar så himla mycket efter att Tobias ska komma hit. Det börjar bli riktigt jobbigt med ett distansförhållande nu när TObias nästintill bestämt sig för att inte läsa någon kurs här i vår, vilket innebär att vårt förhållande fortsätter vara ett distansförhållande i minst ett år till. Man kan ju hoppas på att han åtminstone väljer att läsa program här, men det är ju som sagt fortfarande ett helt år dit, vilket gör att allt känns ganska hopplöst för tillfället. Det är bara för att jag har svårt att fokusera på nuet, och hela tiden tänker på hur lång tid det är kvar! Men det går väl över snart....hoppas jag!

Nu ska jag vila lite innan jag pluggar liiite till!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: