Hakuna Matata

2006-10-13
18:19:51

Jag vill bo SJÄLV!! //S
Idag är Dianas föräldrar här på besök. Fick veta att de skulle komma sent igår kväll... så typiskt då jag för en gångs skull skulle plugga här hemma med en kompis!!!

Maria, kompisen, kom på morgonen i nästan samma stund som Dianas föräldrar så hela hallen var full i skor och kassar som Dianas föräldrar hade med sig.
Som tur var så åkte de hemifrån ganska snart så jag och Maria fick lite pluggro. Pluggandet gick ganska bra, skulle skriva ihop 4-5 sidor om en 300sidor lång avhandling vi läst.

Precis när vi skrivit klart det hela så gick ja in på mailen för att skicka arbetet till Marias mail och får då se att jag fått mail från inriktningsansvarig innehållande en kompletteringsuppgift från gårdagens seminarie som jag inte gick på på grund av en fruktansvärd huvudvärk. Maria hade inte heller varit där på frund av stel rygg. Jag var så arg när jag såg mailet då jag varit på alla seminarier och jag vet att de som varit borta ALDRIG behövt göra en kompletteringsuppgift på något, men nu... en vecka innan tenta så får jag en komplettering!!!! Det värsta var att den ena uppgiften var att skriva läslogg på en bok jag totalt missat att man ska ha!!! Som tur var så får jag låna den av Maria mellan måndag- torsdag, förstår dock inte hur jag ska hinna läsa den eftersom jag inte hunnit börja plugga på tentan än som är nästa torsdag och jag har VFU hela onsdagen!!!!

Jag har också insett att jag förmodligen totalt har missuppfattat hur en annan kursuppgift ska lösas, en uppgift som ska vara på minst 5 sidor och som jag redan skrivit 3,5 sida på!!!!

Just nu är jag så häääääääär nära att bara skita i allt... min vanliga reaktion när jag blir stressad, men just nu börjar det bli lite väl mycket, att det är skitmycket i skolan och att jag börjar bli j***vligt trött på att ha ett distansförhållande och att alltid vara pank och att aldrig få vara själv håller på och göra mig tokig, så minsta lilla motgång inom de kommande 2 veckorna kommer jag nog inte klara av. Då kommer jag mörda någon eller mig själv....

Dianas föräldrars besök kunde inte kommit med värre tajming. De som träffat Dianas föräldrar... ex min kära Sofia vet att de är trevliga men samtidigt ganska högljudda, och högljudda personer kombinerat med fruktansvärt tunna väggar är inte så lyckat. Diana sa dock att de bara skulle vara här över dagen så jag hoppas att de åker snart....

Om det är något positivt med denna dagen så skulle väl det vara att jag gjorde ett yrkestest i VeckoRevyn som visade att jag borde bli lärare,förskolelärare eller dagisfröken.

Min helg kommer bli fruktansvärt ointressant... det kommer bli plugg, plugg, plugg, barnvakt och lite mera plugg! Har en redovisning på måndag också av den här jäkla avhandlingen som måste förberedas ....

Kan alla snälla be till något högre väsen om att jag får den här lägenheten jag är intresserad av!

Här är min nya kärlek förresten, en liten gatuhund från Grekland. Jag skulle verkligen vilja ha en liten hund nu, någon som tvingar en att tänka på annat än en pojkvän som befinner sig i andra änden av landet och en jäkla massa plugg! Det kanske är det som det blir nästa år... ett sabbatsår och skaffa en gatuhund från Grekland eller Spanien...inte helt fel.


Kommentarer:
#1: Sofia

Ta det lugnt tjejen! Du fixar det!!!! Men glom inte att andas...OK?

Kan inte ge dig en hund...Men om du skickar din adress ska jag skicka ett vykort.....OK, jag vet...Jag har bort dar...Jag borde komma ihag...Men jag minns bara 67 och pstnummret...tror jag....

KRAMAR!!!!

2006-10-13 @ 18:48:41
#2: Sofia

Menade bott...Jag ar en forrvirrad sjal.

2006-10-13 @ 18:49:27
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: