Hakuna Matata

2006-10-05
20:47:56

Dåligt pluggat :( //S
Ja efter en kaotisk VFU-dag och en skogsutflykt-VFU-dag så var man tillbaks i det vanliga plugget. Idag var det frivilligt seminare med en genomgång av matematiken från år 1-7. Jag ville grymt gärna ligga kvar i sängen när klockan ringde men var faktiskt duktig och gick trots allt till seminariet. Jag kunde det mesta men hade glömt vissa grejer...mobba mig INTE!! Hur många av er minns exempelvis vad ett primtal är..??! Nä där ser ni...!!

Efter seminariet var det hem och läsa klart avhandlingen, hade 70 sidor kvar... det var de längsta 70 sidor jag någonsin läst...klockan är 20.29 och jag har fortfarande 20 sidor kvar... så mitt plugg har kanske inte varit alltför effektivt  :/

Jag har i alla fall varit duktig och städat rummet nu på kvällen eftersom Tobias kommer i helgen, detta kändes mycket nödvändigt då det kröp en GIGANTISK svart, tjockbent spindel på mitt golv igår! Jag hatar spindlar, det värsta var när jag berättade om vårt nya husdjur för de andra tjejerna och hon berättar att hon MATAT denna äckla varelse!!! Gett den mat och gött den.... den kommer säkert få miljontals små Äckelpäckel bäbisar...!
Förresten, för er som INTE visste vad ett primtal är så är det tal som enbart går att dela med sig själv eller 1. Erkänn att ni inte hade den blekaste....!

Usch måste sega mig in i duschen också... dagens dilemma är....ska jag tvätta håret ikväll ELLER imorgon bitti?? Följdfrågan på det blir då hinner jag göra det imorn, måste nämligen städa badrummet också. Eller måste och måste... tycker synd om Tobias annars!

Nu har jag börjat ladda upp inför RHCP konserten i december :D Lyssnar på bara dem nu Carlifornication, By the Way och Stadium Arcadium. Kan hända att det blir något av deras äldre album inhandlat under helgen också.
Nästa gång jag kommer hem blir det deras konsert på video... måste se den igen. Trummisen är så jäkla skön när han sitter och röker mitt under en konsert och ser ut som om han inte märker av de tusentals fans som står och skriker. Så jäkla skön kille... eller kanske rättare sagt gubbe!

Bye bye for now!

Kommentar:
#1: Anonym

VEM HADE MATATA SPINDELN???????

Jag visste faktiskt var ett primtal var...Sorry darling ; )

2006-10-08 @ 18:47:29
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: