Hakuna Matata

2006-10-18
15:18:58

Another day... //S
Idag var jag på praktik, var inget vidare då jag knappt sov något inatt och mitt tålamod inte var vad det borde vara, och jag självklart fick en del ansvar för problemeleverna.

Idag fick jag bostadserbjudande om 1:an, jag tror alla får det, sedan är det den med mest bostadspoäng av de som tackat ja, som får bostaden. På sidan där man ger svar står telenr till den som visar lägenheten, och ny som jag är i det här med bostadssökning undrar jag om man ska ringa och kolla lägenheten INNAN man tackar ja till erbjudandet eller efter, för lägenheten är väl inte min ändå förrän man skriver kontrakt?

Imorgon är det tenta..suck, har ingen lust. Är mer fokuserad på den hemtenta vi får imorgon, känns alltid bättre med hemtentor än salstentor.
Jag kommer till Karlstad så fort jag känner mig färdig med hemtentan, alltså senast fredag nästa vecka, men mitt mål är att bli klar onsdag eftermiddag eller torsdagmorgon då det går några bra tåg jag skulle kunna ta. Så den här helgen har jag avsagt mig barnpassning för att helt ägna åt tentaskrivning. Är lite frustrerande att inte veta vad den handlar om.

Nu ska jag vila lite innan det blir sista plugget inför tentan...


Kommentarer:
#1: Pumba

Jag tror man brukar kolla lägenheten innan man skriver på kontraktet. Så du bör nog anmäla dig som intresserad först.
Kommer Tobbe nästa helg också eller?

2006-10-18 @ 15:46:53
#2: Sofia

Lycka till med tentan! Kram Sofia

2006-10-18 @ 18:56:53
#3: Manny

Japp, Tobben kommer också, och på lördagen ska jag förmodligen på min morbrors 50-års fest i Sunne, så vi hinner nog inte ses så mycket gumman :( Men hey...RHCP...12 december!!!

2006-10-18 @ 19:27:03
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: