Hakuna Matata

2006-10-15
22:44:47

Ännu en film sedd! /L
PiretsIdag... ja, idag vaknade jag faktiskt tidigt. Samtidigt som Jason gick till jobbet vid åtta gick även jag upp. Mest för att jag hade en välldans lust att se Pirates of the caribbean - dead mans chest. Så det gjorde jag.
Det var väldigt lång, jag hade inte riktigt förstått det tror jag. Den var i alla fall precis som förväntat. Johnny Depp är otroligt bra som vanligt. Jag återkopplade mycket till Sagan om ringen. Det är samma stuk på ett sätt: ett gäng som ska fixa någonting innan någonting händer bla bla bla... jag gillar sånna filmer. Tycker man om ettan tycker man om denna. Jag tycker dock att det är så töligt med filmer utan ett riktigt slut, jag hatar att vänta! Men jag antar att det är en del av grejen. Hur många filmer ska de göra förresten?

Efter jag sett färdigt så var jag helt slut, så jag lade mig i sängen och somnade givetvis. Klockan ett plinga det på dörren och där stod mamma och Åsa. Åsa hade fått en ny outfit, en randig tröja med huva som mamma gjort själv (samtidigt som hon bakade, och hon var inte färdigt förän kl 06.00!). Jag glömde tyvärr att ta bild men jag ska göra det!

Ikväll går Ice Age på tv6, för er som inte har sett den borde se den. Den är den bästa animerade filmen som gjort (enligt mig).

Imorgon kommer Sandra (en annan Sandra), då blir det plugg. Vi ska skriva en artikel som slutexamination i samhällskunskap. Känns rätt bra, jag känner mig trygg med henne, vi ligger på samma nivå känns det som. Idag var jag rätt duktig och började plugga historia (som börjar nästa vecka) Har bara läst tre sidor men jag för anteckningar så det är väl rätt okej ändå. Vi ska ha läst om forntiden på måndag nästa vecka så jag vill ha hunnit gjort det i god tid så jag fattar något. Historian kommer förmodligen vara det svåraste, eftersom vi kommer ha salstenta och jag har aldrig haft det och jag får panik bara av att tänka på det!!! Jag kan inte plugga på det sättet, jag har glömt hur man gör. Så ska jag börja i god tid så jag verkligen kan det här! Det är jobbigt bara för jag minns inte vad jag har lärt mig innan eftersom jag aldrig varit en direkt expert på historia. Då måste man börja lära sig på nytt medan många redan kan så mycket. Jaja, good luck Linda!

Puss och kram
/Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: