Hakuna Matata

2006-11-13
20:18:02

Trött... /S
Idag påbörjade förändringen av mina sovrutiner. Har insett att jag måste ändra dem då jag alltid somnar sent och går upp sent vilket är jobbigt speciellt de dagar jag ska på VFU då jag måste åka hemifrån klockan 07.00. Imorse hade jag därför ställt klockan på halv 9! Det är ju inte jättetidigt men lite lagom tidigt då man ändå känner att man fått sova ut, men man blir ändå trött på kvällen och kan somna i tid.

Pratade med Tobias igen förut. Nu när det närmar sig muck verkar det som om han faktiskt börjar tycka att det är lite tråkigt. Det hände tydligen inget nytt, men det beror väl kanske på att det är slut om mindre än en månad. Jag blev i alla fall jätteglad då han sa att han var inne på att läsa kursen här i Linköping om han kommer in. Det innebär att vi blir sambos :) Och det innebär att jag inte behöver oroa mig för hur jag ska klara ekonomin i vår då vi helt plötsligt blir två om alla kostnader. Så nu är det bara att hålla tummarna för att han kommer in.

Idag hade vi ett värdelöst eftermiddagsseminarie. Det gav mig ingenting, och påväg hem var det självklart kolsvart och det regnade en hel del. Jag var i alla fall duktig och använde min cykellampa, det som var irriterande var att när jag för en gångs skull mindes att ta med mig lamporna så såg jag att fästet till baklampan gått av!

Ja ja.. imorgon och onsdag blir det VFU.... kommer nog vara väldigt trött!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: