Hakuna Matata

2006-11-03
21:24:39

Saknar-Tobias-attack!!! /S
Ojoj... det är inte så lätt alltid. Idag har jag drabbats av en sakna-Tobbe-attack. Till stor del beror den nog på att jag är medveten om att jag inte kan ringa honom, jag måste vänta på att han ringer mig. Dels för att han är ute på övning och alltså inte har täckning hela tiden, och dels för att han går 6-timmars pass som innebär att han bara sover och jobbar dygnet runt.

En annan bidragande faktor till attacken är nog att jag skrev kontrakt på lägenheten idag vilket fick mig att längta efter att bo själv...med Tobias! Så just nu saknar jag honom något så enormt mycket.

Jag är ändå glad över att de är ute på övning då de inte kan se på TV(tror jag) för denna vecka har jag nämligen sett försvarsmakten göra reklam i stort sett dagligen för att de behöver fler som anmäler sig för utlandstjänst. Och med tanke på att Tobias för några månader sedan nämnde att han tänkt söka dit, så vill jag nu inte att han ska bli påmind om det. Så alla kan väl hålla tummarna för att nästa vecka är sista veckan de kör med den reklam då nästa vecka är sista veckan på Tobias övning!

Förutom kontraktskrivning och sakna-Tobias så har inget hänt idag. Är lite irriterad över att jag inte fått mina kursböcker än då jag tänk läsa en hel del i helgen men det finns inget att göra åt saken. På söndag ska jag sitta barnvakt och tjäna ihop lite pengar till...ja alla de kommande utgifterna...suck... det är en hel del. Julklappar, resa tur-och-retur till STHLM, gärna en hemresa till innan jul, hem över jul, flytt i förmodligen januari vilket innebär tecknande av elabonnemang och en massa andra klumpavgifter...hm... hoppas man får mycket pengar i julklapp.

Nu ska jag titta på lite Johnny Depp i Pirates of..

På den här båten är det Tobias bor förresten!

HMS Trossö 
HMS Trossö
  

Hej så länge!

Ps. Linda, telefonen verkar ju toppen :) Ds.

Kommentar:
#1: Anonym

Jätte kram på dig gumman min!!

2006-11-04 @ 14:49:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: