Hakuna Matata

2006-11-04
23:24:51

Plugg och film. /S
Den här helgen har jag, precis som de flesta andra helger, tagit det väldigt lugnt! Det som skiljer sig från de andra helgerna var väl att jag faktiskt kände att jag var lugn, jag känner ingen stress just nu över något. Men efter att ha sett schemat för den nya kursen vet jag att jag kommer vara lika stressad som förut snart igen.

Igår hade vi inläsningsdag, men jag har fortfarande inte fått mina kursböcker som jag beställt, så det fick bli en ledig dag. Jag gjorde inget särskilt, på kvällen tittade jag på Pirates of the Carribean. Har sett den förut, men lite Johnny Depp är väl aldrig fel när man sitter ensam en fredagkväll.

Idag passade jag på att läsa lite gammal kurslitteratur som ska användas senare i denna kurs, så jag har åtminstone pluggat lite. Idag har jag varit jätteseg så det fick bli mer film. Lånade Kalle och chokladfabriken + Chocolat av Erica...alltså mer Johnny Depp. Båda filmerna var bra och jag känner mig nöjd.
Imorgon ska jag vara barnvakt på förmiddagen, sen ska jag hem och läsa mer i kurslitteratur. Ska även fösöka vara duktig och göra gulaschsoppa med köttfärs. Blev så inspirerad efter att ha ätit det hos mormor sist jag var hemma. Och lite soppa är j aldrig fel nu när kylan kommer.

Har inte pratat mer med TObias förutom ca 5 sekunder idag under hans vakt. Har nämligen kollat upp schemat och sett att om jag ska hem innan jul så måste de bli kommande helg eller helgen efter det. Kommande helg, som passar bäst, ska Tobias gå vakt, så nu har jag siktet inställt på helgen därefter (tror det är 16 eller något).
Jag måste ju träffa TObbe en gång till innan jul, annars kommer jag bli tokig.... det är så sjukt med distansförhållanden... tänk att inte få träffa sin pojkvän på...ja vad blir det...ca 2 månader... Nej, därför måste jag hem en gång till innan jul.

Nej nu är det nog bäst att jag sover... ska vara barnvakt 10.30 imorgon :(

Natti natt på er där hemma (och i Espana)!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: