Hakuna Matata

2006-11-25
12:57:13

Gårdagen! /L
Hej!
Igår hade jag salstenta, det gick väl inte sååå bra.... jag klarade de två första frågorna galant, tyckte jag i alla fall. Sedan blev det värre. Jag tror jag lyckades med den tredje men man vet inte, den var om stormaktstiden och det är inte min starkaste sida. Den fjärde (och som var obligatorisk) hade jag koll på INNAN jag klev in i salen, men när jag väl skulle skriva ner då gick allt åt pipan, jag insåg även efteråt att jag skrivit fel årtal. Detta hoppas jag inte påverkar för mycket... usch.
Jaja, värre är det inte än att man får göra omtentan i januari eller får en komplettering! Jag får se det positivt.
Efteråt kom mamma och hämta mig för att åka och hämta mormor, vi åkte ut till den nyöppnade djuraffären i Ilanda. Där fann jag en kattlåda (exakt den jag har innan) för 100 kronor och insåg att detta var världens kap, så självklart slog jag till. Har ni katt så åk dit och köp den. Då slipper man ha kattsand överallt.
Jag köpte även tyg som mormor lovade att folla så jag har en fin duk på julafton. När jag stod i kassan för att köpa det så kände jag mig gammal. Att köpa tyg gör vuxna. I alla fall när det är tyg för en duk...!!
Vidare for vi till godisbutiken med 500 sorter för 4,50 kronor kilot. Jag lyckades få ihop en påse för 30 kronor och då var jag ändå den som köpte minst av oss...
Sedan besökte vi andra butiker men det var vid Solareturen som någonting skedde!
Mormor fick sig ett litet bord och mamma hittade en snygg säng/soffa åt Jocke, när vi väl kom tillbaka i bilen såg vi ett vitt litet huvud sticka fram i fönstret. Jo, Åsa hade rymt ifrån sin lilla bur.
Hon hade smällt i sig allt mitt godis! Sedan hade hon kräkts på förarsätet, pissat på min framtida julduk och bajsat i mormors nya hundkorg! Hon var väldigt billig just då men hon fick sitt straff, för resten av kvällen spenderande hon genom att kräkas flera gånger. Detta valde hon givietvis att göra på mammas nya hallmatta vilket gjorde henne ännu billigare.
Jag fick även min julklapp av Jason igår, min nya mobil. Den är väldigt fin och underhållande =D jag är helnöjd med den. Nu kan jag lyssna på musik och radio i telefonen! Och ta bilder och filma lite! =) Har aldrig haft sån häftig telefon förut... Jasons slit på jobbet har verkligen belönat sig =P

Nu ska jag ut med min sambo... ja, kors i taket, han är ledig!

Puss och kram
Linda

Ps. Inte långt kvar till RHCP nu! Ds.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: