Hakuna Matata

2006-11-11
19:01:48

Dyrt /L
Heeeeej!
Ja, Sandra, jag är dålig på mitt skrivande men det kan bero på att jag också har ett så jävla töligt liv att jag inte har någonting att skriva om. Det jag kan skriva om är sådant jag irretarat mig på under dagen och då skulle den här bloggen bli en aning MER negativ ä vad den redan är. Så för allas skull brukar jag försöka skaka av mig mina irretationer innan jag sätter mig ner och skriver ner dagens händelseförlopp =P

Ja, vad har jag gjort. Nada.
Var till morsan och åt idag, ingen nyhet direkt.
Känner mig extra ensam nu när Jason arbetar dygnet runt känns det som. Idag började han 11 och jobbar till 23 men vi hinner inte ses mycket eftersom han slutade sent igår så vill han ju sova så mycket han kan. Suck. Men imorgon är han ledig!
Jag har hittat en julstjärna jag ska köpa! Den är STOR, vit med svart mönster i - perfekt till mitt vardagsrum. Plus att jag har hittat tallrikar, vita och röda som det står God Jul diskret på. Dessa måste jag ha då jag inte har så jag kan duka snyggt på julafton. Ja, de kostade 20 kr styck och jag behöver 16... jaja är det jul så är det!
Börjar dra mig lite för den 25 då Jasons lön kommer, då ska nämligen Johnny kastreras och båda ska skabbehandlas och bilen ska lagas, julklappar och julmat ska köpas, nya böcker plus RHCP! DYRT!
Men kul ändå!

Nu orkar jag inte skriva mer.

Puss och kram
Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: