Hakuna Matata

2006-11-14
16:00:02

28 dagar /L
54542-268

28 dagar... nej det är inte filmen jag syftar på utan att så många dagar är det kvar till Red Hot Chili Peppers tar scenen i Globen! Då ska jag vara där!
Idag har jag haft inläsningsdag. Nästa vecka har jag tenta över Sveriges historia. Det är väääldigt svårt vill jag tala om. Så många krig och så många kungar! Usch.

Idag har jag faktiskt kollat upp vad Johnnys kastrering ska gå på, det var skillnad mellan klinikerna men nu har jag gjort mitt val. På Smådjurskliniken kostade det 590 kronor men inklusive ID-märkning. På solstas kostade det 490 kronor men ingen ID-märkning. Eftersom han ändå är innekatt så tar jag givetvis den billigare, meeen också för att på Smådjurkliniken gick det på flera hundra att för skabbrengöring medan de på Solsta var ärlig nog att tala om att det behövdes inte göras hos dem utan det kunde jag lätt göra själv hemma! Tycker inte om när man ska behöva betala dyrt när det egentligen inte behövs! De tog 425 kronor endast för att KOLLA på Stina. Forgett it.
Ni kan tycka att jag är snål men nejnej aldrig att jag lägger ut extra bara för det.

Om jag inte har sagt det så har jag fått min praktik flyttad till Kroppkärrskolan. Fick igår mail ifrån min mentor som verkade supertrevlig. Hon önskade mig varm välkommen till hennes 2-3 på 27 barn! Är det ovanligt mycket eller normalt?

Måste givetvis tala om att jag önska mig en värsting fritös av pappa i julklapp. Vill ha en ordentlig, en som man kan rengöra. Min förra var en aning kladdig.
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HD6161/00&scy=SE&slg=SV&grp=KITCHEN_APPLIANCES_GR_SE_CONSUMER&cat=KAP_FRYINGANDGRILLING_CA_SE_CONSUMER&sct=FG_FRYERS_SU_SE_CONSUMER

Nej, jag måste plugga. *suck*

Puss och kram
Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: