Hakuna Matata

2006-05-17
15:06:04

Yes! //S
Nu är det bekräftat! Under nästa år kommer jag läsa grundläggande färdigheter istället för svenska som ämne. Känns jättebra, för det känns som att man på något vis blir bredare om man läser det som ämne istället för specialisering.
Var inne på arbetsförmedlingens hemsida och kollade lite också och nu fanns det nästan 500 lediga 1-7lärarjobb i landet + över tusen lediga förskollärarjobb så nu känner jag mig inte lika stressad över att man läser en akademisk utbildning bara för att bli arbetslös.

Har även fått mail ifrån en tjej som kanske ska komma och kolla på lägenheten måndagen den 29/5. Idag har jag tentapluggat hela dagen, och ska väl fortsätta med det tills ikväll. Har även påbörjat min matransonering... hahaha.... idag blev det vegetarisk soja-taco-grejs tillsammans med pasta..-. inte alltför gott men man tager vad man haver!

Tobias ringde mig på dagen också, den lilla skitungen hade varit på Gotland idag med sin båt så nu har han redan hunnit se hela Visby, så någon Gotlandsresa blir det nog inte i sommar. TObias nämnde lite i förbifarten att man kanske ska ta en restresa istället, och jag måste säga att det låter väldigt lockande! Behöver ju inte bli så mycket dyrare än en Sverigeresa egentligen. Men vi får väl se, i så fall köper vi nog en i sista stund.

Nu ska jag plugga vidare kanske skriver mer ikväll!

Kommentarer:
#1: Sofia

Angående de femhundra lediga lärarjobben...Igår fanns det 5 lediga diestistjobb i hela Sverige....Nu känns det ännu bättre va? 500 jobb framstår helt plötsligt som väldigt, väldigt, väldigt många jobb....

Ät ingen mer glass, Sandra! I USA får man högre lön om man är smal - kanske ökar ens jobbchanser med smalhet också! =) Haha...

2006-05-17 @ 20:44:39
#2: Sofia

Det sista var alltså svar på frågan om du skulle ta mer glass...Du hade ju bara ätit så lite, tyckte du...

2006-05-17 @ 20:58:30
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: