Hakuna Matata

2006-05-14
15:33:59

Vilken seg helg! //S
Den här helgen har jag inte gjort något annat än att plugga... trots de timmar jag lagt ner på det så fastnar ingenting i huvudet!! Det är så himla irriterande.... har varit seg och slö trots korrekt antal timmar sömn, men som sagt inget fastnar. Som tur är har jag ju ytterligare en vecka på mig att banka in alla lärteorier och skit innan det krävs av mig att jag ska kunna printa ner mina kunskaper på ett papper.

Pratade med min älskling i telefon igår... saknar honom jättemycket, det gör jag alltid när jag vet att vi snart kommer ses, och nu är det bara 1,5 vecka kvar! Idag blev det lite onödigt tjafs mellan oss då han tog ut sitt dåliga humör över mig... och det är bland det värsta som finns när folk har en grinig attityd mot en när man absolut inte förtjänar det. När vi lagt på luren kändes det inte alls bra! Det är det jobbigaste nästan... att bli ovänner genom telefon och inte kunna reda ut problemet face-to-face. Men sedan ringde han igen och bad om ursäkt och det hela är glömt, men hela grejen rubbade mig ändå i tentaplugget.

Nu har jag käkat vitaminer i en vecka. Min kära moder köpte en gigantisk förpackning med multivitaminer + en ask med C-vitaminer. De flesta i min bekantskapskrets känner nog till min mors kärlek till alla former av vitaminer... det har hon fått från sin mor som är om möjligt ännu värre! Jag ska dock erkänna att jag själv ville ha vitaminer, B-vitaminer då jag tappat grymt mycket hår den senaste tiden... man vill ju inte bli flintis vid 20 års ålder! Problemet med vitaminerna är... eller rättare sagt mitt problem med dem är att pillren är så stora! De som känner mig vet att jag är jättefjantig när det kommer till att svälja tabletter. Det blir ju inte direkt lättare av att de ska tas två gånger om dagen och att de smakar skit, första gången jag skulle svälja dem så kräktes jag... men det berodde enbart på att de smakade just det! Nu har jag dock börjat vänja mig vid det men det är fortfarande en kamp varje gång de ska sväljas...Linda, du kan sluta skratta nu!

Nej... nu har min pluggpaus varit tillräckligt lång och det är väl dags att fortsätta!

Kram på er!


// En trött Sandra

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: