Hakuna Matata

2006-05-10
09:55:29

Underbart! //S
Ja om man ser till hur vädret varit i snart en vecka så har det varit rena sommarvärmen! Molnfri himmel med en strålande sol, + 30 grader i solen. Vår balkong har ju även det perfekta läget så vi har sol precis hela dagen.

Nu är praktiken över och man är tillbaka i den hårda verkligheten med en massa plugg! Jag hade stora planer för mitt plugg, hade tänkt läsa en massa under VFU-veckorna men hjälp så dum man kan bli! Har ju vart helt slut på eftermiddagarna och knappt orkat hålla mig vaken, så något läsande har det inte blivit av. Min tenta närmar sig med stormsteg också, är bara två veckor kvar och jag har inte hunnit börja plugga till den, har ju fullt upp med de uppgifter och den läsning som är just nu. Fick veta att man måste få godkänt på alla frågor för att få godkänt på tentan så det känns ganska hopplöst! Jag brukar alltid få blackout på minst en fråga!
Men men, Josefin puschar mig att i alla fall försöka att tänka lite positivt, och hon hjälper mig jättemycket, hoppas bara att det kommer gå bra!

I och med att jag är tillbaka i plugget så har jag även börjat ha Frodo igen. Den stackaren sover sig igenom värmen om dagarna, han är underbart lugn, vilket gör att jag får plugga ostört.
Pratade med hans husse igår och han har tydligen fått en ny lägenhet bara 20 m från den gamla, så det är också bra, för nu är det ju spikat att jag får fortsätta som dagmatte om jag nu bara lyckas hitta en inneboende som tycker det är okej.

Har börjat fundera lite inför sommaren nu också, jag och Tobias vill åka någonstans, men jag jobbar de veckor han är ledig så jag vet inte hur vi ska hitta någon tid att åka bort på. Det jag kollat mest på är Gotland, har aldrig varit där, och det verkar så himla fint, och Tobias har hakat upp sig på att han vill till någon ö så Gotland skulle ju i så fall passa oss båda. Men planering och bokning får vänta tills vi ses i Karlstad om två veckor. Måste även sälja lite fonder om jag ska ha råd att åka någonstans. Först ville jag inte det eftersom det skulle innebära att jag hamnar över skattegränsen, men sen kände jag att då jag lever som en "råtta" under övriga delen av året vill jag njuta av att kunna göra saker i alla fall under sommaren.

Nu ska jag fortsätta plugga!

Linda jag saknar dig, ringde igår men det kanske din kära sambo glömde tala om?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: