Hakuna Matata

2006-05-31
15:28:32

Tröööööött..... //S
Idag träffades vår lilla bupp-grupp(=B-uppsatsgrupp) klockan 8.30 i skolan, som tur var hittade vi ett grupprum idag, men klockan 10.00 blev vi bortkörda. Något nytt grupprum hittade vi självklart inte men vi hittade i alla fall en ledig plats brevid ett vägguttag för datorn. Så där satt vi i lugn och ro och skrev tills vi blev bortkörda ännu en gång då bordet stod framför en brandpost!
Efter det ballade vi ur totalt, fick knappt något gjort, och till slut ville Josefine gå hem vilket chockade både Ludde och mig! Josefine är nämligen den ambitiösa av oss.
I alla fall kom vi ialla fall fram till att träffas ikväll hos Ludwig och fortsätta med skrivandet då.

Så jag gick hem och hämtade Frodo, käkade lite lunch och tittade lite på TV. Sen gjorde jag det underbara men jobbiga... har kompletterat en av mina två hemtentor i språkkurrsen som jag har liggandes... och det var den jobbiga jag gjorde! Mycket tack vare Josefin då jag fått låna hennes tenta och se vad hon tagit upp som jag missat.
Nu har jag bara en tenta kvar att komplettera vilket känns underbart!

När jag var hemma hittade jag ett par jättefina skor som inte fanns i min storlek, men idag hade Josefine ett par som såg nästan exakt likadana ut som jag är helt förälskad i nu så på fredag ska jag nog åka ut till Skopunkten och se ifall de är lika sköna som fina!

Nu ska jag vila lite innan det är dags att åka med bussen till Ludde!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: