Hakuna Matata

2006-05-21
13:04:11

Tentaplugg och tvätt! //S
Till skillnad från dig Pumba, så tycker jag nog att den här helgen har varit ovanligt lång. Igår gick jag upp 8.45 för att hinna plugga lite innan Joss och Ludde skulle komma, men som vanligt var jag lite trög och kom aldrig igång, pysslade med en massa annat istället. När Joss väl var här klockan 12 så började vi i alla fall plugga på en gång och diskuterade den kommande grillfesten. Efter en liten stund kom även Ludde. Det blev plugg lite av och till i ca två timmar innan vi totalt tröttnade och Ludde visade oss en sida där man scannar in ett kort och kan ändra utseende... kan tala om att ingen av oss var särskilt vackra som män eller negrer! För den som vill göra samma sak är det bara att gå in på http://www.dcs.st-and.ac.uk/~morph/Transformer/index.html det var riktigt skoj! Joss blev lite rädd då hon gjorde om sitt kort till en man och utbrast -" Fy fan... det är är ju min farsa i tupé!!
Hon var lite chockad sedan!

Sedan diskuterade vi tisdagens grillfest som tutorgruppen ska ha för att fira att tentan är över, ska tydligen vara nere vid Stångån... får väl se om vädret håller och om man hittar! Kan inte säga att jag känner för det så där jättemycket, inte Joss heller men då vi kom fram till att vi kanske båda är lite asociala annars så får man väl bjuda till lite på tisdag, egentligen vill jag ägna den tiden åt B-uppsatsen, men det hinns väl det med antar jag.

Ludde och Joss stannade till klockan 17, lite för länge för vårt eget bästa tror jag då de sista 2 timmarna blev rätt ineffektiva vad gäller pluggandet. VÄdret passade i alla fall för plugg... det ÖSREGNADE i omgångar under hela dagen!
När de väl gått hade jag ändå tröttnat på pluggandet och jag vilade lite framför TV:n tills Sofia kom in och vi pratade lite om hennes lilla deppighet, tror hon mådde lite bättre sedan. Diana funderade på vad vi gjorde och kom in så till slut hamnade vi i köket där vi pratade och fixade Dianas hår, då hon skulle på korridorsfest.

Lite senare på kvällen köpte jag och Sofia en pizza som vi delade på och efter det blev det lite Eurovision SOng Contest... var dock lite drygt. Sofias kompis Jocke kom för att hämta spriten han lämnat i fredags och det blev lite småsnack innan han gick och jag och Sofia slängde oss på soffan igen och pratade. Sofia som bara fått tre timmars sömn natten innan gav dock upp och gick och lade sig vi 22.15 ungefär, och då det bara var jag kvar så lade jag mig i sängen och kollade istället... var dock ganska ointressant då det stod klart ganska omgående vem som skulle ta hem segern.

Ringde Tobias igår också som var övertygad om att jag var berusad??! Han frågade om vi drack vin, när jag svarade nej så frågade han vad jag drack? Och hans kompisar tyckte tydligen också att jag lät berusad... hm? Ska i alla fall bli skönt att träffa honom!

Idag är det söndag och som vanligt har vi tvättid, dock har vi den under dagen, vilket alltid är lika trist! Idag insåg jag också att tentan är på tisdag!! Redan Sandra.... det har du ju inte vetat om sedan kursens början?!!! Idiot! Så nu sitter jag och försöker trycka in allt i skallen.
Fattar inte att jag är så trögfattad.... brukar aldrig fatta förrän tre dagar innan tentan att man faktiskt måste lägga ner sig i pluggandet!
Ska bli skönt med lov och en ny fräsch start i höst... då ska jag ha skaffat mig självdisciplin!

På onsdag denna vecka är det jag kommer till karlstad, och jag stannar till och med fredag förmiddag. Kanske kan vi träffas på fredag Linda?

Nu ska jag ner i tvättstugan!           


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: