Hakuna Matata

2006-05-18
17:56:18

Ransonering! //S
Den här veckan har varit intensiv jämfört med hur mina veckor brukar se ut. Till och börja med så har det varit något i skolan varje dag, seminarier eller föreläsningar, och för det andra är det ju tenta på tisdag!!!

Måste dock erkänna att jag inte gick på mina två föreläsningar jag skulle haft igår, jag stannde hemma och tentapluggade istället. Föreläsningarna är ju faktiskt inte obligatoriska! Idag på seminariet fick jag vet att föreläsningssalen i stan hade blivit dubbelbokad, så när föreläsaren och de 350 studenterna kom så hade de ingen stans att vara och föreläsningen blev inställd. Den föreläsningen som skulle vara en timme efter den första hade tydligen varit jättedålig, handlade om genus, men det man hade tagit upp var ingenting nytt, sådant som diskuteras i stort sett varje dag!

Ja med tanke på bristen på pengar har jag börjat ransonera min egen mat! Än så länge fungerar det bra, har inte spenderat ett öre sen jag upptäckte ekot på mitt bankkonto. Har räknat med att inte behöva köpa middagsingredienser förrän imorrn och då handlar det bara om en förpackning ädelostsås för 10 spänn, annars tror jag att jag bör klara mig tills dess att man ska hem till Karlstad på onsdag kväll.

Skönt att det omtalade regnet inte kommit än i alla fall, de har sagt att det ska bli regn i flera dagar nu men än har jag inte sett till något! Det är det positiva här i Linköping, det regnar väldigt sällan! Kanske flyttade Sola i karlstad med mig hit :P

Två till har varit intresserade av det lediga rummet i lägenheten också.... dock var det två killar, en fransk och en slovakisk utbytesstudent, så det blev inget med det. Det vore ganska kul med en utbytesstudent, men då får det vara en tjej i så fall.

Linda... du får lova att du inte stänger in dig de tre veckorna din svärmor kommer!! Jag har ju förlitat mig på att du ska göra mig sällskap mnär Tobias ligger i lumpen!!
Hon kommer ju inte åka hem förrän det är dags för mig att börja jobba!
Fick mail ifrån kultur- och fritidsförvaltningen idag om att de fått min ansökan och nu skulle börja tillsätta platserna. Chansen att man får något är nog dock ganska liten då det var ca 140 sökande! Men man ska ju aldrig säga aldrig...

Mitt plugg går lite trögt, idag har jag legat i sängen i 5,5 h och gjort nada på grund av en envis dunkande huvudvärk, men den har äntligen gått över och det är dags att sätta igång med pluggandet igen! Linda... nästa gång du står på en betalparkering ser du till att lägga i liiite extra :p Även om det är trist med en bot så tror jag du ska vara jäkligt nljd med att den var så billig... och du tjänade väl ihop pengar till den idag när du jobbade :p
Det är helt enkelt Gud som straffar dig för att du inte ville cykla!

Love U...pusspusspusspuss


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: