Hakuna Matata

2006-05-20
09:50:10

Plugga mera... //S
Igår var det en lugn dag. Började dagen med en lång superonödig lektion i skolan om informationssökning.... eller den var väl bra men fruktansvärt lång, hade räckt med halva tiden tycker man!
Sedan tog jag cykeln och hämtade Frodo och tog en liten promenad innan vi kom hem.
Väl hemma blev det samma sak som varit i stort sett hela veckan, jag blev jättetrött!! Hade verkligen tänkt plugga hela dagen men jag var så trött så jag kom mig aldrig för att sätta igång.
Efter att ha lämnat Frodo gick jag för att handla lite för mina 94kronor men upptäckte då att min snälla mamma satt in 1000kr åt mig... så du kunde jag köpa lite fika och bjuda dem på iag som jag lovat!

På vägen hem kom det där regnet de talat om i flera dagar.... trodde faktiskt att det skulle börja åska för himlen var alldeles gulsvart och det var jättekvavt, men det blev bara regn. Väl hemma insåg jag att jag glömt cykeln borta vid Frodos ägare.... suck!!

Mellan 16-20 lyssnade jag på Sofias tjat om ifall hon skulle gå ut eller ej... snacka om en obeslutsam tjej! När hon precis berättat för sin kompis att hon inte skulle med ut och lagt på, så ångrade hon sig!!! Så då började hon tjata igen.... ska jag gå ut... eller inte?? SÅ då tvingade jag henne praktiskt taget att gå ut!! Och nu på morgonen fick jag höra att hon hade haft jättekul.. så det var ju tur att hon gick ut!

Själv satt jag ute i vardagsrummet framför TV:n till klockan var närmare 21.30 innan jag provade ringa Tobias, men fick inget svar så då satte jag ÄNTLIGEN igång med mitt pluggande. Blev dock inte så mycket pluggat men jag fick in en del i skallen tror jag.

Idag kommer Jossan, Ludwig och kanske David för att tentaplugga tillsammans, så nu är jag förberedd med en vaniljlängd och lite glass. Ska försöka plugga lite innan de kommer också så man får ut lite mer av det gemensamma pluggandet. Känns konstigt att tentan är på tisdag! Har inte riktigt insett det tror jag... men det är bara för att man vet att efter tentan är det så himla kort tid kvar i skolan, och det är väl kanske mer DET som man inte insett än.
Ska i alla fall hem på onsdag och äntligen få träffa Tobias, sedan ska man tillbaka hit i två veckor, tillbaks till Karlstad för sommaren, och sedan den 16/5 ska jag förmodligen med Tobias föräldrar till Karlskrona för att gå på famljedag på Tobias båt, ska tydligen ut och åka med den i skärgården om jag fattat det hela rätt.

Nu ska jag klä mig och som sagt försöka få lite gjort!

Have a nice day!                                          
                                                                                       SANDRA

Kommentar:
#1: Pumba

Fan vad bortskämd du är!!! Snorunge =P

2006-05-20 @ 10:59:58
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: