Hakuna Matata

2006-05-18
15:18:42

Otur... /L
Otur... /LVaknade upp, tittade ut och insåg att det kom att vara en regning dag!
Och det har det varit!

Idag var min första dag som vikarie!
Började lite lätt med att leta upp en den person som hade vikarienyckeln, den första klassen dök upp och allt rullade på. Den första klassen jag hade var den klass jag tidigare nämnt den värsta jag någonsin sett. Men jag hade en sådan tur att dessa bråkstakar inte var där (eller hade träslöjd?) så det var hur lungt som helst. Tjejerna var dock en aning värre än jag trott, eftersom de kunde gå ut ur klassrummet och försvinna en timme. Ja, tonåringar....

Den andra klassen gick jättebra, men det var där mina bekymmer som vikarie sattes igång. De var duktiga vilket betyder att frågorna de ställde var svåra... typ hur man börjar sticka och virka...??? Jag som aldrig någonsin har kunnat det kände hur paniken steg och försökte övertala dem att börja på någonting annat... Jag kände mig inte så duktig om man säger så. Men det är trots allt inte mitt ämne och jag lyckades iaf hålla två klasser lugna så de kunde arbeta de som kunde! =)

När jag var klar för dagen begav jag mig till expeditionen för att återlämna nyckeln, ja, då skulle jag fylla i timmar, pedofil-ansöknings-polis-grejer och annat för att få lön. Jag hade tagit bilen så jag betalde biljett till 12.31, när jag kom ut stod en lappfis där och fotade min bil. Jag sprang fram och sade att nu kommer jag och frågade om jag var väldigt sen... nej, så sen var jag inte men han hade tydligen redan sms i väg min bot vilket betydde att jag fick 200 kronor i böter för att jag var sen i 8 minuter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag hoppas ni förstår min ilska... som om jag inte var pank nog! Gud tyckte väl att en räkning till gör väl inget! (/¤"(/¤(/¤"?(¤"?=)¤"(&/?%)=!!!!!!!

Menmen nu är det så!

Min pojkväns syster och hennes familj kommer på lördag och ska se hur vi bor, så nu står Jason och lagar iordning såsen... väl planerat!
Har även fått reda på att min svärmoder kommer den 24/6 och stannar i typ tre veckor.

Hoppas er dag är bättre än mig,
Love Linda

Ps. Idag får vi hoppas Sverige tar sig vidare i Eurovision, även fast jag inte gillar Carola. Ds.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: