Hakuna Matata

2006-05-13
23:12:00

Lördagkväll... //S


Ja nu är snart helgen över... Det är lördag kväll och jag sitter i mörkret och lyssnar till Sophie Zelmani. Kvällen har jag spenderat med näsan i kurslitteraturen, men utan några vidare framgångar. Känner att jag har lite svårt att fokusera mig på tentan, det jag tänker allra mest på är det faktum att jag om mindre än en månad kommer vara i Karlstad, för en längre period. Det innebär ju att jag och Tobias kommer träffas i stort sett varje helg.... vilket i vårt fall är rena rama lyxen!!!
Även om jag börjat vänja mig vid livet här i Linköping så har jag fortfarande inte vant mig vid hela den här distansförhållandegrejen... är lika jobbigt nu som de första månaderna, men som tidigare nämnt går det ändå över förväntan!

Även om det ska bli skönt att lämna kollektivet och Linköping under sommaren så har jag lite separationsångest över att min goa, tokiga och alltid lika glada Sofia ska flytta ifrån oss när skolan är slut nu i juni.... kanske kommer fälla en tår eller två när det är dags att läma henne. Kommer bli så himla tomt i höst utan henne! Jag har dock fortfarande en liten förhoppning om att hon ska ångra sig och komma tillbaka hit, men det är nog inte särskilt troligt.Sofia
Hon har i alla fall lovat att komma och hälsa på mig i Karlstad i augusti, så det är ju inte det att vi inte kommer ses igen, men vi kommer ju förmodligen inte bo ihop igen, vilket innebär att det inte blir fler "badrumspartyn" om kvällarna, ingen studsande tjej som springer fram och tillbaka i lägenheten vid dagens alla måltider, inte någon som besvarar mina knackningar i väggen, ingen som hela tiden klagar på att saker bara är "borta", och ingen som ALLTID är senare än vad man själv är på morgonen, och ingen som man kan sitta och ventilera med om livets alla små och stora problem, framför allt kommer jag sakna den där fruktansvärt otekniska tjejen som fäller kommentarer som "- Sandra, kan det här vara sladden till min skrivare, den är ju svart men skrivaren är ju grå? Det är ju inte logiskt?!!
Hur ska jag klara mig?! 

I fredags var jag med om en liten pinsam grej som jag glömt skriva om. Det var ju jättefint väder även då, och jag hade solat lite och var lite allmänt äcklig, med skitigt hår och hela baletten. Då hade jag ju självklart ingen lust att träffa Frodos ägare, eller någon annan man känner för den delen! Så jag bestämde mig för att lämna Frodo ca 40 min tidigare än vanligt. Väl framme vid deras lägenhet så är hans husse visst hemma... såklart... inte nog med det, för när jag kliver innanför dörren är även hans X där och håller på att flytta ut! Det var inte alltför roligt att komma inklampandes, inte det att det var konstig stämning eller så, men ändå... det finns trevligare tillfällen att komma hem till folk!

Nej, nu ska jag ta och sova... måste försöka sova ut så pluggandet går lite bättre imorgon än vad det gjort hittills, sedan måste jag ju vara pigg när Tobias ringer :)

Natti natt på er!

Kommentarer:
#1: Sofia

Vilken ful bild du har lagt in på mig! Om det inte hade varit en så fantastiskt bra text till hade jag nästan blivit lite arg...=)

2006-05-17 @ 20:51:31
#2: Anonym

Vilken ful bild du har lagt in på mig! Om det inte hade varit en så fantastiskt bra text till hade jag nästan blivit lite arg...=)

2006-05-17 @ 20:51:31
#3: Sofia

Vilken ful bild du har lagt in på mig! Om det inte hade varit en så fantastiskt bra text till hade jag nästan blivit lite arg...=)

2006-05-17 @ 20:51:38
#4: Sofia

Jag tycker om att betona det jag har att säga.

2006-05-17 @ 20:53:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: