Hakuna Matata

2006-05-16
07:11:22

Lika ska vara lika /L
Jag var så irreterad att jag inte orkade skriva igår.
Här är anledningarna:

Igår möttes jag och min studiegrupp för att sätta ihop en introduktion till vår pedagogiklektion idag. Jag ska prata om grundskolansskolplan och vad det står om språk i den. Jag fattar fortfarande inte riktigt vad jag ska säga och kände mig igår alltmänt irreterad när min studiegrupp vägrade förstå mitt lilla problem.
Hatar att känna mig underlägsen.

Vi hade en lektion igår där vi endast pratade om VFU:n, visst det är nyttigt och intressant att höra andras erfarenheter men det blev väldigt långtråkigt till slut och mina ben kliade eftersom jag nu är van att få röra på mig och springa i korridorer. Svår omställning!

Nu kommer det mest irreterande av allt i hela världen. Min lärare som jag har rest i har inte hört av sig ännu. Jag fick igår reda på att det var fler än jag som fått underkänt i kursen. Några för att de inte "lämnat in" en dansuppgift, men då har danslärarens mail krånglat och detta kunde hon alltså inte kontaktat när hon märkte så alla kunde lämnat in innan betygen sattes?! Det var alltså så många så studentservice hade reagerat när alla ringde o frågade varför de hade dansuppgiften kvar.
Det är även en i klassen som fått VG som varit borta mer än mig, men jag missade en historialektion när jag var sjuk och fick alltså IG, detta betyder att det gäller att missa rätt lektioner.
Dessutom hade vår kursledare sagt till en att om han lämnar in sin rest kan han fortfarande få VG, betyder det att jag också kan få det?
Varför behandlar de alla så olika? Jag trodde att det skulle vara annorlunda på universitetet men tydligen inte. Jag blir förbannad av att känna mig så här... lika ska vara lika!

/LINDA


Kommentar:
#1: Manny

stackars lilla gumman! Har du inte insett det än... världen är långt ifrån rättvis!!

2006-05-16 @ 12:27:54
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: