Hakuna Matata

2006-03-08
09:23:42

Tenta - P //S

 

Ja nu märks det verkligen att det är tenta- P här i kollektivet! Precis som förra gången då vi alla befann oss i tenta -P så slutar det alltid med att det är under kvällarna innan tentan som alla i kollektivet helt plötsligt jättegärna vill umgås, vi vill baka och combon S far runt i någon sorts dans som hon drar med mig och combon D i...  vi flippar helt enkelt ut!
Igår satt vi och pratade om hur stressade vi var och både jag och D sa att vi båda känner oss lite "kvävda" av all stress... medans vi satt och pratade om det satt hon och smulade sönder min mögliga toastlimpa så när vi äntligen bestämde oss för att vi var TVUGNA att sova så var den helt söndersmulad.... stackars Diana som hade sådana aggressioner inom sig...

Idag är i alla fall sista dagen... sista chansen för mig att trycka in mer fakta i skallen som kan plockas fram inför tentan! Känner mig otroligt nervös inför den här tentan, dels för att jag inte kan den helt än och dels för att jag är rädd att kugga den igen...!

Men jag lovar detr har var det sista... näst sista inlägget om min himla omtenta, sedan ska ni inte behöva höra om den förrän jag får resultatet!

Jag längtar också efter sommaren... och idag tror jag är en stor dag för vårens intåg! Klockan är bara 9 och det är bara -1 grad ute vilket innebär att det nog kommer att bli ganska varmt idag... vilket innebär att mycket av snön kommer töa =)
Det är löjligt vad glad man kan bli av att se en större yta asfalt, ren från snö... detta var vad jag såg igår när jag cyklade till skolan och jag fick cykla på ren asfalt i några få meter.... jag blev helt överlycklig!!!
Jag hoppas att våren är påväg även uppe i Karlstad när jag kommer....

Nu är det dags för käk innan jag ska hämta "varulven" och gå en morgonpromenix under denna klarblåa himmel med strålande solsken, innan det är dags att låsa in sig för att plugga!

Man lever bara en gång så se till att ta vara på dagar som dessa...speciellt om man är ledig... Linda!


Kommentar:

*tycker om bilden*

2006-03-08 @ 14:18:58
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: