Hakuna Matata

2006-03-06
15:57:54

Stackars Frodo... /S
Måste få försvara Frodo (vovven jag e är dagmatte åt) lite efter Lindas lilla inlägg om honom.
Okej att han kanske är en lite konstig vovve men han är ganska gosig för det mesta! Den dagen han var här, när Linda var här så erkänner jag att han inte var särskilt mysig, han morrade åt oss flera gånger helt utan anledning men det är faktiskt första gången jag sett honom så... Vad kan det bero på, Linda?
Här är en lite mer korrekt beskrivning av Frodo;

1. Han ser lite konstig ut då han är lite... kutryggig, men han ser INTE ut som en varulv!
2. Visst han morrade mycket i fredags, men det var första gången jag sett honom så, kanske berodde på att han kände lukten av Stina eller något?!
3. Han sysselsättning när han är här om dagarna är att bevaka folk ute från balkongen,sova i hallen, eller sitta och luta sig mot väggen och filosofera lite. Flera gånger om dagen vill han gärna störa mig också genom att lägga sitt bamsehuvudet i knät på mig när jag försöker skriva.

Så nu ska vi inte ägna oss åt att säga elaka saker om oskyldiga små djur, för Linda,  du vill väl inte att jag ska sitta och räkna upp katten Stinas alla egenskaper :P

Pratade med Frodos "mamma" och "pappa" när jag lämnade honom och tydligen brukar han morra även åt dem ibland men att han aldrig var aggressiv så om han morrar ska man bara låta han vara ifred en stund. Kan också meddela att han varit snäll som en teddybjörn idag!

Nu ska jag återgå till mitt tentapluggande!

Vi ses på torsdag tjejen!
Kram

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: