Hakuna Matata

2006-03-14
17:36:29

Skabbräven.../L
Goddag!
Idag var jag i skolan, vi hade kul som vanligt. Nej, jag var faktiskt inte ironisk!
Jag tycker mycket om mina klasskamrater, och jag har fått turen att ha den bästa studiegruppen i hela klassen tror jag bestämt!
Vi diskuterade andraspråkselever, och hur man ska hantera situationer som kan uppstå. Det var väldigt roligt, och mycket läraorikt för man han genom detta fått en bild av hur man ska hantera olika situationer och hur det kan vara...lärorikt!

Igår gick jag direkt hem till min älskade moder efter skolan. Jag var ju tvungen att se Cero som ny klippt.
Tyvärr hade de inte kunnat göra färdigt honom, efter 4,5 timme var han nämligen så slut att han orkade inge mer. Det var så synd om honom, livrädd. Så mamma var förtvivlad över att han såg/ser ut som en skabbräv... ja, det gör han faktiskt. Han är klippt med en sax så han har inte jämnat ut pälsen, huvudet och svansen hann de inte klippa heller. Ja, ni kan ju se bilderna. Jag skrattade, men försökte hålla mig efter som hundar känner när man skrattar åt dem...det var inte lätt.

Senare på kvällen kom mamma förbi och vi åt glass och såg på tv. Cero skulle badas så vi bestämde oss för att ta mitt badrum. Det skulle vi inte ha gjort, det var nämligen blött överallt! Men nu är han len och "fin".
Ärligt talat så är det lite pinsamt att vara ute med honom för folk tror ju man har försökt klippa honom själv och misslyckats. På bilderna syns det inte så bra, i verkligheten ser det värre ut. Han är vår stjärna!


 
   
Vi fick exminationsuppgiften igår också, ser svår ut... *suck*
Så nu måste jag börja på den... inge roligt alls. Men först har jag en annan uppgift att göra.

Nu måste jag plugga, kikar in senare!

Puss och kram
/Linda

Kommentar:
#1: Anonym

Stackars våran lilla skabbräv... men han kommer att bli så fin när det blir klart!!

2006-03-14 @ 17:41:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: