Hakuna Matata

2006-03-17
11:42:19

Presenter, presenter, presenter...!!! //S
Ja gott folk... nu är det mindre än en månad kvar till den stora dagen... min 20 års dag!!! Tyvärr kommer jag väl få fira den själv, men lilla pappsen LOVADE ju faktiskt att han och mamma skulle komma när jag fyller år, men vi får väl se om han håller det löftet, vet inte om han var medveten om att jag fyller år en onsdag och att det är under påskveckan.
Här har jag i alla fall sammanställt en liten önskelista för alla som vill fira mig med presenter:

* Stora tekoppar, gärna från Indiska( dessa är reserverade för Linda att köpa)
* Digitalkamera (från föräldrarna)
* Friendsavsnitten på DVD
* DVD-spelare
* Våffeljärn
* En BRA skrivbordsstol
* En fransk bulldog (...drömma får man väl)

Det var lite förslag... men jag kommer säkert komma på en massa andra saker senare!  Vet att det är dyra presenter, men jag blir glad för ALLT det här är bara såna presenter som jag vill ha och har användning för.

Har funderat lite och kommit fram till att jag VISST kommer till Karlstad över Valborgshelgen... Visst är jag ute i god tid men det är som Tobbe säger... frågar man mig vad man ska göra idag svarar jag
 -Vet inte, men vad ska vi göra imorn?!
Anledning till att jag ändrat mig är :
1. Det är ju faktiskt Valborg!!
2. Linda fyller 20 år den 3/5 vilket innebär att jag självklart måste komma och röjröja med henne
3. Hennes sambo J fyller 25år, ännu en anledning till att röjröja
4.Måndagen är en röd dag vilket innebär att jag kommer vara ledig en extradag=en extra dag hemma!

Idag ska jag äntligen klippa mig =) Ska bli så skönt... har en riktigt lugn och skön dag, är "ledig" från vovven, inga seminarier så det enda jag har inplanerat är klipptiden i eftermiddag.
Ikväll funderar jag på att baka muffins www.dagensmuffin.se, är ju så gott, och mina kombos brukar vilja vara med när det gäller att baka så kanske det blir en riktig bakkväll i vårt lilla kollektiv... sist bakade vi bullar... blev SÅ gott... och vi åt SÅ mycket!

Nu ska jag sitta här med min dator och vänta på att Linda ska komma in på msn... precis som jag fått order om... den tjejen gör det svårare för sig än hon behöver när det gäller att skriva examinationer!! Men är man en lojal vän så är man + att det finns något som heter gentjänster, Linda, kom ihåg det =P


Kommentar:
#1: Pumba

Söt hund! :D

2006-03-17 @ 19:50:37
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: