Hakuna Matata

2006-03-19
10:49:01

Nu är skiten över!! //S
Äntligen... nu är skiten över! Igår avgjordes årets Melodifestival... men låt oss vara ärliga! Behövdes det verkligen en massa deltävlingar och en stor final för att få fram årets vinnare?! Svar: NEJ!!
Från det att Carola talade om att hon skulle ställa upp så var det redan klart vem som skulle få åka till Athen och tävla!
Tycker jag att rätt låt vann...svar; NEJ! Jag tycker bara att Carola är pinsam! Ingen kan ju komma och säga att hon sjunger dåligt, inte ens jag tyvärr, för sångröst har den människan, en röst som man verkligen avundas. Men jag gillar fortfarande inte låten, och speciellt inte hennes scenframträdande... vadå "Fångad av en stormvind" all over again med fläktar och det flygande håret!! Erkänn alla tänkte på den låten när hon kliver ut med armarna i luften och hår och "släp" flygandes!! Tyvärr vet jag inte om jag tyckte att någon av de andra låtarna var någon solklar vinnare heller men jag tyckte ändå att Andreas Johnson var helt Ok... Pinsamt av SVT som inte klarade av alla röstningssamtal... kanske skulle Andreas vunnit om allt funkat...?! Men det återstår att se när Telia om en vecka ser exakt hur många röster som skulle gått till Andreas!!

Det som jag gillade mest med schlagershowen igår var
Fredrik Lindström som skulle ge juryns röster och bredde på med dialekterna.... hur kan man låta bli att skratta... är ju så pinsamt att höra... speciellt min egen dialekt, värmländska! Tack och lov VET jag att jag inte pratar såååå grovt mycket dialekt!


Dags för mer plugg!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: