Hakuna Matata

2006-03-02
20:59:20

Nu är hon här...! /L+S
Haha hihi... Idag kom Linda hit till Linköping! Mötte henne i stan där hon stod stelfrusen eftersom hennes buss var för tidig och min var försenad! Då hon precis varit med i en bussolycka så tyckte hon väldigt synd om sig själv... och visst det är väl lite synd om henne!
VI tog bussen hem och jag fick på resan veta alla detaljer om bussolyckan... en del personers aromer var väldigt kul och skrattretande att höra om! Nämner dock inga namn...
Väl hemma var det dags för käk, jag fixade iordning våffelsmet under tiden som Linda klagade  på mitt sätt att göra den, hon klagade t.o.m. på att jag vispade medsols istället för motsols... så som HON brukar vispa... men TYVÄRR då hon sträckt sig i nacken efter den traumatiska olyckan kunde ju inte HON hjälpa till att vispa den på rätt sätt!

Under måltiden avslöjar hon att hon faktiskt inte tål våfflor så bra...Ni som känner Linda vet säkert hur detta kan sluta... man vill iaf inte som jag kommer tvingas att göra, sova i samma rum som henne!!! Men då var det ju redan försent då hon redan ätit flera våfflor...! Till min stora förskräckelse... var det tyvärr bara att inse... det var kört!
 
Nu ligger vi båda i min säng framför TVn fulla av grädde och våfflor... och för min del är det bara att invänta det som komma skall....!

Oh                         My                           God!!!!

Kommentar:
#1: Giggi

Nu är ni elaka mot eran kära mor...

2006-03-02 @ 21:34:41
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: