Hakuna Matata

2006-03-26
22:13:37

Någon som söker boende i Linköpin??? //S
Hej allihop!
Nu har min kära pojkvän lämnat mig och åkt tillbaka till lumparlivet... saknar honom redan =(
Plugget gick i alla fall bra i helgen, vilket känns skönt!

I sommar kommer min ena kombo flytta, så jag har nu påbörjat letandet efter en ersättare... men jag ska säga att det är inte det lättaste!! Hade kontakt med en tjej som verkade jätteintresserad, men under helgen fick jag mail från henne och tydligen var det någon bekant till familjen eller något hon skulle bo med så där rök den chansen!
Tyvärr är de flesta ute efter lägenhet som ska börja plugga, något som jag inte förstår faktiskt! Visst... kanske var jag lite tveksam till att flytta in i ett kollektiv, men nu skulle jag aldrig vilja bo själv! För det första är det mycket billigare att bo i kollektiv, för det andra så finns det alltid någon att prata med och behöver man/vill man vara själv finns det ju alltid sitt rum där man kan stänga dörren om sig....
Jag har nu litet desperat mailat en massa människor som egentligen var ute efter lägenhet, men vem vet kanske nappar de på betet?!

Inatt ställdes klockan om också till sommartid! Jag tycker det är skönt att det är ljust ute längre om dagarna, men det är så helvetiskt jobbigt innan man ställt om sig, speciellt att komma upp om morgonen!

Nu ska jag väl göra mig iordning för natten... men för guds skull klockan är bara 21.10... i alla fall enligt vintertid o det är ju den tid man fortfarande är inställd på så vi får väl se vad klockan blir innan man orkar somna!!

Linda, tänkt ut något inför veckan än??


Måste bara säga att jag är kär...!! Älskar Ryan Adams cover av Wonderwall.... så skön!!

bara

Kommentar:
#1: Anonym

Ska bli såååå gött o få träffa dig gumman...
OM du nu har tid med mig denna gång... Hmmmm!!!

2006-03-27 @ 12:11:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: