Hakuna Matata

2006-03-07
18:07:49

Mos i huvudet! /S
Har precis kommit hem, jäktade hem från skolan på cykeln för att få tvätta först i kollektivet... vill ju inte behöva vara den som springer upp och ner till tvättstugan ikväll! Som tur var så skyndade jag mig inte i onödan, combon S satt o käkade mat när jag kom hem så jag rusade ner med min tvätt innan hon hann protestera...elakt.. jag vet!

Idag har det för övrigt varit en ganska lugn dag... har suttit på föreläsning i 4 timmar!!!!!!!!!!!!!! Hemskt.... hur kan man man lägga två föreläsningar direkt efter varandra..?? Jag lyckades i alla fall hållla mig vaken under dessa 4 timmar til skillnad från vissa andra...!

Om man bara fått komma hem och lägga sig på sängen och sova ett par timmar hade det varit underbart... men men... vissa av oss har ju inte klarat sina tentor och måste därför plugga till omtentor... ojoj... nu kände jag mig verkligen som en nolla, men tyvärr är det ju sant att jag inte klarade tentan =(
Känner mig dock ganska positiv...  det känns som att jag kanske kan klara tentan den här gången, och klarar jag den ska jag ta tag i alla mina kompletteringsuppgifter och i tid tills dess att nästa kurs börjar om ca 3 veckor så hoppas jag på att vara färdig med alla gamla saker så man slipper plugga som en idiot...

Nu när våren börjar närma sig börjar känna av min lilla "vårsjuka", den brukar komma i samband med mina vårkänslor.... jag vill shoppa!!! Erkänner att jag ibland kan bete mig lite som en shoppaholic men nu för tiden har man inte råd med det... Tror att det är därför jag känner mig lite lätt deprimerad, kan också bero på att jag saknar min kära pojkvän!
Inte blir det bättre av att combon S som har fullt lån kommer inhoppandes och visar upp sin nya foundation hon köpt, Helena Rubenstein 400kronor + att hon köpt en present till hennes vän, en body butter för 155kronor, av den enkla anledningen att hon är en "god människa".... Den som hade pengar....
Det är vid sådana här kritiska stunder som jag seriöst börjar fundera på att ta lån, hatar att ALLTID vara pank, som sagt speciellt när min ena combo lever loppan med sina pengar!

Men  men... vi nämar oss våren och man ska vara glad och inte avundas andras lycka... Men S, jag väntar på när min present kommer för att JAG är en sån underbar combo!

På torsdag kommer jag hem till kära Karlstad...! See U then Linda... och förmodligen dig också, X-tra mami...!

Kram

Kommentar:
#1: Pumba

Nu har jag det skriftligt! :)
I see you then darling

2006-03-07 @ 22:33:05
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: