Hakuna Matata

2006-03-25
13:09:25

Ja det var ju tänkt så i alla fall... //S
Igår kom Tobias hit, jätteskönt att äntligen få träffas!! Vi spenderade kvällen framför TVn och käkade oss äckligt mätta på pizza.
Innan Tobias kom gjorde han det väldigt klart för mig att denna helgen var han tvungen att plugga nästan hela tiden... Superbra tänkte jag som också har massor att plugga, och Tobias har en sådan självdisciplin när det gäller plugg så då kommer han få mig att plugga också =)
Vi sov i ungefär 8-9 timmar inatt, och gick upp vid halv tio och käkade en härlig frukost som följdes av en morgonpromenad som skulle få oss att vakna till inför vår stora pluggdag.
Väl tillbaka från promenaden började vi plugga... vi satt i varsin ände av soffan med näsorna i varsin bok... Ja så satt vi i alla fall i cirka 20 minuter innan Tobias blev förbannad och slängde ihop alla saker för att spela lite Backpacker istället... ja det gick ju inte så bra för honom med sjökorten, så istället för att ta tag i det andra plugget så gick han och satte sig vid datorn, och käkade upp det sista ur mitt glasspaket.
Eftersom jag snart var färdig med min fallstudie så kunde han inte sitta där längre, efter den pausen kan man ju tycka att det vore dags att ta tag i det andra... Men min söta goding kom då på att han var lite trött så nu ligger han på min säng med en tröja över sig och ska ta en tupplur... Hahaha..

Det verkar som min kära pojkvän med den otroliga självdisciplinen har försvunnit, lumpen tog honom och förvandlade honom till en förslappad liten sjönisse =P

Ja ja... Nu ska i alla fall JAG ta tag i mitt plugg...!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: