Hakuna Matata

2006-03-24
18:29:51

Frodo &jag! //
Som jag redan berättat är jag dagmatte åt en snart 3-årig Berner Sennenhane som heter Frodo. Jag har varit det i... ja, kanske 3 månader ungefär. Det har varit lite uppochner vad gäller mina tankar om Frodo, den första tiden tyckte jag mest att han var lite jobbig, och konstig då han drog EXTREMT mycket i kopplet under våra promenader, och han väger ju en hel del så det var snarare han som var ute och gick med mig, en annan grej som gjorde att vi i kollektivet uppfattade honom som lite konstig är att han brukar sätta sig i vardagsrummet/hallen och luta sig mot väggen och sedan bara sitta och se sig omkring, där kan han sitta i 10 minuter ibland och bara titta.... som sagt lite halvskumt!
När Linda var här för cirka en månad sedan började han med en annan grej som gjorde honom ännu mer skum, då han morrade åt oss helt utan anledning, ibland räckte det med att titta på honom.

Idag insåg jag att jag och Frodo ÄNTLIGEN börjar förstå varandra... efter min envisa koppelträning som jag började med för några veckor sedan, så drar han                                                                   
nästan aldrig i kopplet längre, och han har slutat att kasta sig mot alla hundar och människor man möter, men visst... han har ju inte slutat helt, men nog mycket för att jag har börjat uppskatta våra promenader. Lutandet mot väggen håller han fortfarande på med men nu har det blivit hans grej liksom, han ser så där charmigt blåst ut  =) Morrandet håller han fortfarande på med men inte alls så mycket, och nu har jag lärt mig hantera det, det är helt enkelt bara att ignorera det och börja prata om hans leksaker... Så ÄNTLIGEN är Frodo och jag bundisar... vi har börjat trivas i varandras sällskap!

PS. Ej Frodo som är på bilden! Ds.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: