Hakuna Matata

2006-03-18
20:45:43

Förändringar... //S
Nu har snart ännu en helg passerat... Tiden går så fruktansvärt fort, kan knappt fatta att det är 7 månader sedan jag flyttade hit till Linköping!! De senaste två åren har gått så fruktansvärt fort!!!
Fick sms från en kompis som flyttade till örebro för tre år sedan för att läsa till frisör, och hon tar studenten i höst. Nu skulle hon lämna sitt kollektiv för att skaffa egen lya, och hon hade redan fått jobb på en frisörsalong!! Känns som hon precis flyttade dit... men så är de ju självfallet inte.
Jag längtar till den dag jag får ge mig ut i arbetslivet, den dag man äntligen får stå i ett klassrum med sin första egna klass!
Saker och ting förändras... snabbt... känns som att man tagit ett gigantiskt kliv och helt plötsligt blivit vuxen... vet inte hur eller när det hände men det var idag när jag fick kompisens sms som jag insåg det...

Idag hade jag tänkt plugga järnet för att få ett litet försprång, och slippa stressa under resten av veckan, men den planen föll isär totalt!! Sammanlagt har jag pluggat i kanske 10 minuter idag, har varit jättetrött och inte haft ork för någonting. Det var riktigt tungt att behöva sitta barnvakt men det kanske var bra ändå så att jag kom utanför dörren idag, annars hade jag nog suttit instängd på rummet hela dagen! 
Imorgon SKA jag plugga, och orkar jag inte det ska jag i alla fall städa rummet...

 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: