Hakuna Matata

2006-03-20
19:15:22

Ännu en dag är över...!
Igår var en bra dag! Jag kände mig otroligt flitig... pluggade bra större delen av dagen, jag städade mitt rum, och var faktiskt trött när kvällen kom!
Idag däremot har varit en lång och tråkig dag... plugget har gått så där, har i alla fall fått något gjort, men den här dagen har kännts evighetslång!!
Idag kom jag i alla fall fram till att jag SKA åka till Karlstad nästa tisdag, har skrivit klart mer än hälften av min hemtenta, och hinner jag inte skrivit klart den innan tisdagen så får jag väl skriva klart den när jag är i Karlstad, den ska ju faktiskt inte lämnas in förrän om två veckor.
Nu är alla mina matlådor slut också, så imorgon MÅSTE jag laga mat... får väl se vad det blir... har ingen fantasi så det blir alltid samma maträtter hela tiden, kanske ska man ta och prova de där nya laxbiffarna, de ska tydligen vara väldigt goda, och fisk blir det ju nästan aldrig annars!
Egentligen har vi tvättid idag men jag tror jag står över det... det som lockar mest nu är en tripp till affären för att köpa lite godis... mums!! Vi får väl se om jag kan stå emot mitt sockerbegär...!

Linda... jag är uttråkad... roa mig!!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: