Hakuna Matata

2006-06-16
15:34:31

Sökandet efter stranden
ÄlgNu var det ett tag sedan jag skrev. Hela 4 dagar.
Jag och mamma bestämde oss aif för att i tisdags åka till stranden och bada. I måndags var vi ju på Örsholmen men vi badade aldrig. Sökandet efter en badstrand även för hundar ledde oss till Bomstadsbaden. Där fick vi reda på att man kunde bada på udden (även hundar). Tyvärr hade de inte plogat bort all j*vla sten så det gjorde vääädligt ont att gå där och det var därför också omöjligt att bada. Cero vägrade även han gå i. Arga som bin gick vi längst bort till stranden i hopp om att vi kunde få doppa oss. Vi hann inte ens sätta vår fot i sanden för ens en arg kärring skrek att man inte fick ha hundar på stranden. Argare tog vi vårt pick och pack och gick emot bilen (20 kronor kastade i sjön). Mamma, sur som hon var, frågade en annan hundägare vart de gick med sina hundar, hon informerade oss om att det inte alls råder hundförbud på stranden. Men vi var redan så arga att vi gick hem.
Onsdagen ringde jag till Karlstads turistbyrå och frågade vart man kunde få bada med sina hundar. Som svar fick jag att det inte finns hundförbud i Karlstad någonstans men att man ska använda sunt förnuft och inte bada i exempelvis Sundstatjärn där vattnet inte rör sig. Så nu har vi hittat en strand, den ligger brevid Mariebergsskogen. Härligt! Cero får bada, och vi får bada, och det bästa av allt är att det som högst är 10 personer där samtidigt. Massa plats! =)



Cero på badstranden: En riktig plåga. Han tror tyvärr att han äger stranden och när andra hundar kommer blir han galen. Han är bortskämd och odräglig men vi älskar honom ändå!

Puss och kram
/Linda-brännskadad

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: