Hakuna Matata

2006-06-05
15:08:23

Boooooooooooooooooring! //S
Nu har jag äntligen blivit kvitt mina sömnproblem... de två senaste dagarna har jag lyckats sova ända till klockan 10 =D
Igår höll jag på att bli tokig på kvällen, jag var så fruktansvärt uttråkad och rastlös! Ingenting var roligt... jag läste en bok...trist....tittade på TV...trist....surfade på nätet....trist....spela dataspel....trist....ALLT var tråkigt! Vid 21.30 var jag TVUNGEN att göra något... mitt kreativa förslag var att gå till Konsum! Så dit vandrade vi...tre uttråkade studenter. Det blev lite inköp innan vi återvände hem. Väl hemma blev det tjejsnack vid köksbordet fram till klockan 01.00, men jag smet iväg i 45minuter för att prata lite med Tobias i telefon.

Imorse gick jag inte upp förrän 10.30... den största anledningen till det var att jag ville att dagen skulle gå fort, och inte en upprepning av gårdagen. Väl uppe blev det en frukost man försökte dryga ut för att fördriva tiden, in i duschen där man rakade ben, peelade sig, hårinpackning...allt för att fördriva tiden.
Efter det var jag ju bara TVUNGEN att smörja in mig noga och plocka brynen... för att fördriva tiden!

Sedan var det dags att hämta Frodo, vi gick självklart en extra lång promenad... för att fördriva tiden! Väl hemma tog jag tag i mina kompletteringar som jag hade på en gammal tenta. Men efter ca 1,5 timme var det klart.

Klockan är nu 14.56 och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Klockan 17.00 har vi som tur är tvättid så då har man ju något att pyssla med... sorgligt alltså! 20 år gammal och dagens höjdpunkt är vår tvättid...

På fredag kommer pappa hit. Han ska komma och hämta mig och alla mina blommor =P Om han kommer själv så pratade vi på att åka hem till Karlstad igen redan samma dag och vara hemma till 20-21.00, men min moster Carina var tydligen lite intresserad av att följa med och i så fall stannar vi väl kvar till lördag eftermiddag.
Fram till dess har jag tänkt försöka fördriva tiden denna vecka genom att torka av balkonmöblerna som är fulla i pollen, grovstäda rummet och lägenheten, förberedelse inför opponeringsmöte, opponeringsmöte.... sedan vet jag inte vad jag ska göra.

Nu är det i alla fall dags för käk!

VI ses....förmodligen en hel del den här veckan!


Kommentar:
#1: Pumba

När kan vi ses...? :)

2006-06-05 @ 21:06:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: