Hakuna Matata

2006-07-07
21:58:51

Here comes Johnny! /L
Idag fick vi tillökning i familjen.
Som jag sa skulle vi få en honkatt, men det visade sig att ägaren bara hade en hankatt. Med ett hjärta av guld så kunde jag inte neka (speciellt när Jason så gärna ville ha den katten). Så det blev en hane... ja, jag vet, men vi ska kastrera honom så fort kulorna har kommit =)
Vi mötte upp ägaren som gav oss Johnny, vi bollade hela dagen om ett lämpligt namn och Johnny kändes rätt på något sätt. Väl hemma (dum som jag var) släppte jag ner Johnny utan en tanke på Stina. Vi såg Stina helt plötsligt kuta in i köket och tränga in Johnny i ett hörn... Jason sprang i mellan (lagom smidig). Usch vilket möte!
Johnny började även utsöndra en härligt arom. Obeskrivligt. Det slutade med att Kristina fick duscha honom så vi kunde stå ut... Vi har iaf redan hunnit med att avmaska och skabb-tvätta båda två. Efter att Johnny fick duscha satte jag mig ensam med Johnny i knät och Stina brevid. Hon fräste lite lagom och stirrade men hon gick iaf inte till attack. Detta ska nog gå bra... just nu har vi delat av lägenheten så Johnny får känna sig lite trygg innan nästa möte...
Pusspuss
Linda!


Kommentar:
#1: Manny

Va söt han är!! Men för guds skull, den här katten kan ni vill åtmistone försöka göra till en normal katt, o se till att lägga undan pengar till kastrering så det inte blir ngn jäkla incest!!

Vi hörs gumman!!

2006-07-08 @ 19:13:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: