Hakuna Matata

2006-07-21
18:30:35

Äntligen fredag! //S
Då var det fredag igen och jag har avverkat min andra arbetsvecka av fyra! Idag var det riktigt jobbigt att behöva stå i värmen och rensa rabatter och dra tunga skottkärror med jord. Som tur är så är våra arbetsledare jättesnälla så på lunchen tog de med oss till skutberget så vi fick bada allihop.... UNDERBART!

Idag stack familjen till Ullared. Jag ville verkligen med och se vad det är för ställe... jag har ju en svag sida vad gäller shopping, men Tobias var ledig denna helg så jag ville hellre träffa honom eftersom det bara är en månad kvar tills jag ska tillbaks till Linköping.

På tal om Linköping så kan jag meddela er om att mitt lilla kollektiv har fått en ny kombo som heter Erica. Hon är 87:a från Trollhättan och ska läsa till gymnasielärare, hon verkade trevlig på telefon i alla fall men det återstår väl att se hur hon är i verkligheten!

Idag fick jag brev ifrån min kära hoppande smålänning (Sofia), hon befinner sig i Thailand på en semester med en kompis. Hon skrev att hon saknade mig vilket gjorde att jag började sakna henne ännu mer då det gick upp för mig att hon inte kommer vara i lägenheten när jag kommer till Linköping. Stackars Erica... kommer kanske bli tufft för henne i början... jag menar jag är ju så bortskämd, har ju redan haft bästa tänkbara kombo ; )

Min lila racerbike, även kallad Bettan, är just nu under renovering, jag ska nämligen måla henne röd och vit... Och nej... inte polkagrisrandig! Hon kommer bli mest röd med lite vita detaljer.

Just nu sitter jag med en påse över huvudet och väntar på att klockan ska bli 20.00. Ja förresten... att jag har en påse över huvudet beror inte på att jag försöker kväva mig själv utan det beror på att jag är duktig och har en hårinpackning.

Nu ska jag fixa lite innan det är dags att möta min älskling!!

Puss på er!!

Kommentar:
#1: Sofia

Varldens basta kombo - tack tjejen:)Kul att ni har hittat nan till kollektivet. Gor lite ont dock, kanner det stinga till i hjartat...Nu ar det definitivt liksom, att jag inte kommer bo mer er:(
Aaaa, jag vill, jag vill:)

Vi aker hem idag!Hors snart!

Kram Sofia

2006-07-24 @ 07:59:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: