Hakuna Matata

2006-02-19
12:00:14

Trevligt med familjebesök...! /S
Visst är det trevligt när familjen kommer på besök... i alla fall om det är ens egen familj! Då jag bor i ett underbart kollektiv med två härliga tjejer så får vi ibland besök från familjer och vänner... visst kanske ska erkänna att jag nog dragit dit min egen familj oftare än de andra tjejerna, men det hör inte riktigt till saken.
Denna helg fick vi i alla fall besök av D:s föräldrar, två jättetrevliga personligheter.... som tyvärr liksom sin dotter är väldigt morgonpigga!

Min tanke på torsdag kväll var ;"underbart.... imorn är det äntligen fredag och helg! Ska ta det riktigt lugnt och vila upp mig inför kommande vecka."
Visst Sandra... Min plan hade fungerat utmärkt... om inte.... just det, vi hade haft besök! Olyckligtvis så är planlösningen i vår 4:a väldigt öppen så precis utanför min sovrumsdörr ligger både vardagsrum och köket. Så denna helg blev inte riktigt så tyst och lugn som jag hoppats på, vaknade både lördag och söndag morgon klockan 08.20 av glada skratt av en glad familj. Men nu ska jag inte bete mig som någon sur j*vla kärring! Den här helgen hade varit Ok trots tidiga morgnar... OM inte... jag klockan 11.48 får besök av Jehovas vittnen som frågar mig om jag tror på bibeln... som en god medborgare svarar jag trevligt på frågan att jag inte har något intresse av det överhuvudtaget.... Trots mitt trevliga bemötande slutar de inte prata förrän de tryckt en lapp i handen på mig!

Ska jag kort uttala mig om denna veckan måste jag säga att den var KASS! Förutom min tänkta helgvila som inte riktigt funkade, så har även telefonbolaget Com Hem j*vlats med oss! I måndags skulle vi bytt från Telia till Com Hem... Telia stängdes ner och det var dags att börja spara pengar genom att ringa genom Com Hem... Jag kan LOVA att man verkligen får billiga teleräkningar om man ringer med Com Hem för de sätter nämligen aldrig igång telefonen!!!!!!!!!!!!!
När man då börjar bli lite irriterad efter att ha varit utan telefon en dag så skickade vi iväg ett lite småirriterat mail om att de kanske kan fixa vår telefon. Vi hade tagit det hela med ro om vi fått ett ursäktande mail tilbaks men istället får vi svaret att telefonen kommer börja fungera den 3 MARS! Nu var Sandra inte längre lite smått irriterad utan rent ut sagt JÄVLIGT FÖRBANNAD! Så jag slängde iväg ännu ett mail (denna gång syntes min ilska i mailet), som svar denna gång får vi att telefonen ska ha fungerat sen i måndags!
Så alla ni som vill ha billiga teleräkningar... Byt till Com Hem.... för med de jävlarna kan man inte ringa!
Vill bara avsluta mitt uttalande om Com Hem med att vi FORTFARANDE inte har fått igång telefonen!

Nej nu ska jag göra min kära kollektivkompis sällskap vid frukostbordet!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: