Hakuna Matata

2006-02-26
22:31:18

Tenta var det ja... /S
Ja... Nu är det söndag kväll klockan 21.44... och jag är fortfarande INTE färdig med min tenta =( men det är lugnt är ju ledig imorn oxå, men jag måste ändå ha Sveriges sämsta självdisciplin! Egentligen är den här tentan inte särskilt stor men den tar mig ändå en evighet att göra eftersom jag skriver på den i kanske 10 minuter och sedan tar en paus i 15 minuter, så då är det inte så konstigt att det tar tid!

Har ju i alla fall varit fint väder de senaste dagarna, tyvärr har jag ju suttit instängd med den här tentan så jag har inte fått njuta så mycket av det vädret och imorn kommer det med min tur att vara molnigt och kallt igen, ja för imorn ska jag vara dagmatte igen och bamsehunden Frodo (berner sennen hane), och om man MÅSTE gå ut och inte bara gör det för njutningens skull... ja då kan jag lova att det inte är samma underbara väder!

Det värsta med hela den här tentagrejen är att om mindre än två veckor har jag min omtenta som jag ännu inte börjat plugga på än, och det var ju ett tag sedan jag hade den tentan så jag har ju självklart glömt en del! Men med hjälp från någon högre makt så kommer jag fixa den här tentan och då har jag INGET som ligger och släpar... Gud vad det vore underbart!

Förutom att man har tentor, så har jag ett annat litet dilemma vilket gäller den ekonomiska delen av mitt liv - Att ta lån eller inte?!
Är ju inte förrän i höst det gäller så jag har ju ett tag på mig att bestämma mig, ska väl diskutera igenom det hela med min personliga ekonomiska rådgivare, pappa.

Det var allt för nu...!

Linda... visst är jag jobbig... nu skrev jag så där långt igen!



Kommentar:
#1: Pumba

Nejdå Sandra, det är lungt :P

2006-02-27 @ 16:31:34
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: