Hakuna Matata

2006-02-21
11:25:27

Analysera mera... och GRATTIS Com Hem! /S
Ojoj... har precis kommit hem från mitt seminarie på liu. Jag tvingades stiga upp ohyggligt tidigt imorse, 6.45 för att gå seminariet där vi skulle behandla textanalyser vi gjort. Missförstå mig inte... jag tycker att det kan vara ganska kul att analysera texter, men inte när jag måste diskutera resultatet med en massa andra människor.
Det som gjorde dessa två timmar oändligt dryga är det som får alla seminarier på den här kursen att kännas oändligt långa och det är det att samma sak kan diskuteras i två timmar! Folk upprepar vad andra sagt och tror inte att det märks... ett fånigt exempel; "jag har en svart-grå randig katt hemma", nästa person upprepar samma mening men med andra ord;" Jag har en katt hemma med svarta och grå päls som liksom är bredvid varandra så det blir som ränder". Ungefär så här går det till fast en mening upprepas sällan bara en gång utan gärna 3 eller 4 gånger! Och som sagt det pinsamma är att de tror inte att läraren märker det!
Vi har fått vår hemtenta utdelad också, bestod av två frågor och en textanalys, jag tyckte det kändes ganska bra, speciellt kul med analysen tills vi idag efter seminariet var tvugna att analysera en kort text av Selma Lagerlöf, det innebär 3 textanalyser under en och samma vecka+ 2 analyser som diskuterats på seminariet! Så just nu känns det som att jag ALDRIG mera vill analysera MERA!

Jag måste bara få gratulera Com Hem också...! Igår ordnade de äntligen så att telefonen började fungera igen, det tog bara en vecka, 3 mail, 4 telefonsamtal innan de åtgärdade problemet. Tack SNÄLLA Com Hem för den oerhört goda servicen... NOT! De gör hela ens vardag så mycket mer spännande för ni förstår att varje gång man är i kontakt med dem så får man olika besked vilket gör att man aldrig kan vara säker på att de gör vad de lovat!
Men nu är det i alla fall ordnat så vi är åter kontaktbara... Tjoho!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: