Hakuna Matata

2006-12-03
14:14:19

*suck* /L

Idag är det söndag! Vilket betyder att imorgon är det måndag!
Det känns ju inte allt för roligt, avskyr måndagar.... men men förra veckan gick rätt fort och när denna vecka är över är det inte lååååååångt kvar till RHCP! =D Såg igår att man på msn kunde tävla om RHCP-biljetter och annars skojs av dem. Gå in och kolla det Sandra, värt att chansa iaf!
Igår fick jag rätt mycket gjort, vad gäller tvätt och disk m.m. Senare åkte vi till mormor som fyllde 65 i veckan. Hon bjöd på mat och fick paket.
Idag har jag inte gjort något. Gick upp med Jason imorse vid 8 men sedan blev jag så trött att jag somnade och vaknade alldeles för sent. Detta har blivit lite av en söndags-ritual för mig. Jag sover alltid för länge på söndagar vilket gör att jag har skitjobbigt på måndagar.
I fredags var jag på mitt studiebesök med alla barnen. Det gick faktsikt bra och min handledare gav mig beröm, och ansåg att jag hade kunnat klara det helt själv utan att ha henne med. Det kändes ju bra!
Det värsta var att hon frågade om jag skrev loggbok... vilket jag är väldigt kass på att göra... och ville gärna läsa den sen! Åhh.... jobbigt....
Sandra, lär mig skriva loggbok =P
Snart tänkte jag åka till mormor, för jag glömde givetvis min mobil där.

Grattis Sandra och Tobbe, hoppas ni trivs i den nya lägenheten =)

Puss och kram
Linda

Ps. Jag berättade om nyårs-middagen, Jason var INTE intresserad av vårt önskemål Sandra. Operation övertalning! Ds.







Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: