Hakuna Matata

2006-12-23
14:47:20

I'm alive! /S
Ja jag kan nog erkänna att när jag är i Karlstad... då lägger jag ner skrivandet i bloggen... men jag läser ändå alla andra inlägg även om jag inte skriver några själv!... så jag kan i alla fall tala om att jag faktiskt är vid liv även om det inte märks på bloggen!

Nu är det jul imorgon... känns sjukt! Känns mer son om det vore en vårdag när man ser ut genom fönstret!
Igår firade vi en minijul hos syrran och hennes sambo, det var hela familjen + min farbror, farmor & farfar samt pappas moster med respektive. Jättemysigt, och gott med all julmat och syrrans hemmabakade julgodis! Vi fick även öppna 2 paket var trots att det inte var jul. Jag fick en mikrovågsugn och vantar och halsduk... superbra nu när jag flyttar och vantarna gått sönder!

Idag bytte jag och Tobias julklappar... och tyvärr alla ni andra men den här julklappen är nog en av de absolut bästa jag nånsin kunnat få... ALLA säsonger av serien FRIENDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Jag blev så glad att jag blev tårögd :) Så nu har jag 90 TIMMAR med bara FRIENDS!

Det som är så underbart är att trots alla bra julklappar så är det ju inte jul förrän imorgon och då får jag öppna ÄNNU mer paker :D Känner mig lika glad inför julen som man gjorde när man var liten... det känns skönt för de senaste åren har julen gått ganska obemärkt förbi... men av någon anledning och trots avsaknaden av alla snö så ser jag verkligen fram emot julen och njuter!


Nu ska jag och Tobias snart göra lite julgodis... blev så inspirerad av min kära systers julbak!


GOD JUL på er alla.....!


PS. Välkommen tillbaks till Sverige, Sofia!! DS.

Kommentar:
#1: Anonym

Nu måste vi ju se några avsnitt i veckan! :) Speciellt det avsnittet när Ross tar fram sina musikaliska talanger! Lova! :D
God Jul!!!

2006-12-23 @ 19:00:52
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: