Hakuna Matata

2006-12-08
11:50:43

Grupparbete och jogging! /S
Igår gav jag mig ut på min andra joggingtur, denna gången gick det dock inte lika bra. Jag hade nämligen inte väntat tillräckligt länge efter att jag ätit så jag blev lite lätt illamående efter en kort stund. Men jag sprang dock 5 minuter utan att gå, något jag inte gjort hittills då jag bara sprungit i intervaller på kanske 2 minuter.

Idag hade vi grupparbete i skolan då vi skulle förbereda oss för en redovisning vi har första dagen efter jullovet. Jag var GANSKA så irriterad. Redovisningen ska vara ca 20 minuter vilket innebär att vi som är 5 personer i gruppen har 4 minuter/person att tala, alltså en ganska kort redovisningen. Det står också att vi ska vara kreativa och göra den intresseväckande, något som min grupp verkligen tolkar bokstavligt, så varje litet moment vi ska ta upp i redovisningen vill de göra konkret med exempel eller scener! Ursäkta mig... men är det så jäkla intressant när det BARA blir en massa exempel... då tar man ju fokus från det som sägs??! Jag var riktigt irriterad när det var dags att gå hem, ännu mer irriterad blev jag när vi skulle prata om hur långt innan redovisningen vi skulle ses för genrep. Mitt förslag var ca 30 minuter innan, men de andra har nu bestämt att vi ska ses i skolan klockan 9.30 och redovisningen börjar klockan 13!!!!!

Den här helgen ska ägnas åt plugg. Egentligen vill Joss och Ludde ha med mig på partaj men jag känner att jag har för mycket plugg nu + att jag får min superkväll på tisdag så jag är inte i behov av ännu en partykväll! Som sagt... tisdag är det äntligen Red Hot Chili Peppers... ska bli såååå underbart!!!!!!!!!

Hoppas din dag med klassen ensam gick bra :)

Ringer på söndag, Linda!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: