Hakuna Matata

2006-12-06
11:35:21

Duktiga jag :)) /S
Medan dagen ännu är ung, och jag fortfarande har känslan av att ha varit oerhört duktig så vill jag passa på att anteckna detta i bloggen.

Duktiga Sandra började igår då jag under favvoprogrammet Grey's anatomy blev sugen på att ta en joggingtur. Fråga mig inte varför för det var kolsvart ute, klockan var nästan 22.00 och det blåste riktigt ordentligt. Min första tanke var att skjuta upp joggingturen till morgondagen, alltså idag. Men sedan blev jag irriterad på mig själv då det nog är 2 månader sedan jag senast var ute och sprang och varje gång jag tänkt gå ut den senaste tiden har jag kommit på någon löjlig bortförklaring och struntat i det.

Men klockan 22.05 gick jag ut med min mp3-spelare i mörkret och sprang en sväng. Tro det eller ej, men det var faktiskt riktigt skönt. Väldigt jobigt också eftersom jag tappat den lilla kondis jag byggde upp under min senaste joggingperiod. Ca 23 minuter senare var jag hemma igen svettig och knallröd i fejset! Men skönt var det!!! Efter det hoppade jag in i duschen och somnade strax efter klockan 23. Jag blev till och med så inspirerad att jag funderar på att ta med joggingskorna hem under jullovet så att jag verkligen håller igång med joggingen den här gången och inte kommer av mig under lovet. Vem vet... jag kanske lyckas dra med mig buddyn Linda ut  på några joggingturer? :D


Idag fortsatte jag vara duktiga Sandra genom att kliva upp klockan 08.40 som enligt min dygnsrytm är tidigt, gick direkt ner i tvättstugan och började tvätta. Nu är klockan 11.30 och jag har under denna morgon/förmiddag hunnit tvätta tre maskiner + skriva klart två av mina kursuppgifter. Det som återstår att göra i pluggväg idag är att läsa en massa litteratur.... något som brukar bli rätt trist väldigt snart så därför passar jag som sagt på att skriva hur duktig jag varit hittills!

Linda.... jag vill höra mer hur det går för dig på VFU:n??!

Kommentarer:
#1: Pumba

Hahahahaha :D

2006-12-06 @ 15:28:28
#2: Sofia

Jatteduktigt darling! MEN DU FAR INTE SPRINGA SJALV I MORKRET!!! Och darmed basta!!!

2006-12-07 @ 17:48:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: