Hakuna Matata

2006-08-25
15:22:57

Soon...
På måndag börjar skolan... idag ska jag hämta ut mina böcker! Känns inte så roligt... fast samtidigt är det skönt att ha någonting att göra. Känner att jag stängt in mig =)

Nedräkningen till Red Hot Chili Peppers har börjat. Såg reklam på tv förut och tänkte glatt för mig själv att dit ska jag! Kom på att man kanske skulle behöva spara en slant ifall man hittar eventuella FAN-prylar... Kanske finns någonting man vill ha som minne... jag tror inte att jag någonsin kommer se dem  igen!

På söndag ska jag klippa mig. Jag har inte klippt mig på ett tag nu och har absolut ingen aning om hur jag vill ha det. Jag måste klippa en del trots allt. Kan knappt kamma igenom det längre. USCH!
Under mitt sökande efter den perfekta frillan snubbla jag över en sida, där kan man kolla in kändisfrillor och annat skojs för håret.
http://www.thehairstyler.com/celebrity_hairstyles.asp


Nej, nu ska jag åka ut!
Puss och Kram
Linda

Ps. Har laddat MP3:an med RED HOT CHILI PEPPERS i massor... =D Ds.

Kommentar:
#1: Syster till Sassa brassa

jag hoppas verkligen att du är lite uppdaterad när det gäller Sthlm å alla tunnelbanor osv.....med tanke på att Sassa inte ens vågar åka tåg från Linköping till Karlstad för att hon är rädd för att komma fel så kanske ni ska vara ute ett paaaar timmar innan konserten börjar.... bara för att vara på den säkra sidan...

2006-09-04 @ 18:11:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: