Hakuna Matata

2006-04-03
20:22:47

Våren är här... på riktigt! //S
Ja nu är den här på riktigt! I alla fall här i Linköping, nästan all snö är borta, bara de stora snöhögarna som ligger kvar, och det är varmt i luften, imorse var det 5 grader varmt när klockan var halv nio redan.

Idag började min nya kurs, eller vi hade i alla fall introduktionen, cyklade in till stan då universitetet dumt nog inte har en sal som är stor nog för att alla lärarstudenter ska få plats. Vart lite sen så jag fick trampa på ganska ordentligt, men lyckades bevisa för Sofia att det INTE tar mer än 20 minuter att cykla till stan!

Väl hemma igen tjatade jag lite med Sofia som ockuperat mitt rum för att plugga körkortsteori, hon lånade datorn och verkar trivas allmänt bra på mitt rum. Själv gick jag och hämtade Frodo för att sedan gå hem och ta tag i städningen av lägenheten. Det måste ju vara fräscht om vår kanske blivande kombo kommer på besök.
Det tog ett tag men sen var det rent i alla fall! Efter det var det dags att gå hem med Frodo igen, och dags att gå ner i tvättstugan.. kan säga att det var kris, verkligen tur att tvättstugan var bokad ikväll för nu har det gått så långt att man var tvungen att plocka fram de underkläderna som ligger längst in i garderoben och som man bara använder vid situationer som dessa.

Idag lämnade jag in tentan också... kändes inte helt bra men vem vet , man kanske har tur så man lyckats! Fick även veta min VFU-placering idag, och vecka 17-18 kommer jag spendera i klass 2B, ska bli så kul... har glömt vad man gjorde i den åldern.

Nu ska jag lägga mig och pusta ut i sängen... imorgon börjar ju den nya kursen på allvar!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: