Hakuna Matata

2006-04-30
09:44:39

Underbar kväll! /L

Valborgsmässoafton!
Ja, idag ska brasan tändas! Klockan sju ska jag stå i himlabacken och lyssna på när gamlingarna sjunger och elden brinner! Mysigt, våren är här!

Igår var Tobbe och Sandra här, vi åt och drack! Det blev FH2 och Zander på menyn (Dinkar). Zander består av apelsinjuice, citronsoda och samboca. När jag skulle göra en FH2 tyckte vi alla att j*vlar* vad gott det var! Smakar ingen alkohol alls!? Det visade sig att jag sett väldigt fel på måttet och haft i 0,05 cl vodka =P Inte undra på att det inte smaka något.... haha.... Men sedan gjorde Tobias iordning och då kunde man inte dricka för det var alldeles för starkt =)

Jason och jag fick presenter också! Jag fick en jättestor planta av Sandras föräldar, fin var den. Nu måste jag bara hitta en plats åt den. Får se om den kan stå i ett fönster... Jason fick ett fat med skålar på, jättefint, han blev väldigt glad! Och jag, den viktigaste personen fick en väska!!!!!!! Alla som känner mig vet att jag är väskoholic =P Så jag var helnöjd!



Vi spelade TP och Alias, vilket var roligt, speciellt Alias eftersom man i all frustration blev irreterad på så lagkamrat som inte kunde fatta vad man menade! Högljutt men jätteroligt!
Vi åt även tacos, smaskens! Mätta var vi nog alla hela kvällen sen iaf!

Mamma hade kommit hem igår också, bra! =) Bilen hade gått i sönder, så den gick i 30km i uppförsbackarna, det tog sex timmar ifrån Stockholm och hem! Men det är hennes vanliga tur =D

Efter gårdagens rabalder så har jag ont i halsen, men det blir väl så av alkohol. Alla bakterier vill komma fram så jag hoppas bara inte jag ligger sjuk till veckan! =/


Puss och Kram
/Inte-bakis-Linda





Kommentar:
#1: Manny

Hellu!
Tack för i lördags, glömde dock ge dig pengarna för maten, påminn mig om de nästa gång vi ses. Har fått order från mamma att blomman ska stå ljust och ha mycket vatten.
Ha det bra gumman!!

2006-05-01 @ 19:39:07
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: