Hakuna Matata

2006-04-09
20:59:46

Studiegruppsmöte! //S
Ja idag var det dags för min studiegrupp att skriva sammanfattning på Roger Säljös bok, kapitel 4.
Klockan 14.00 hade vi bestämt att vi skulle komma till Josefin, men jag och Josefin tog en liten promenad innan killarna kom och passade på att prata en massa skit och få dåligt samvete över hur mycket och på vad man spenderar sina pengar.
När killarna väl kom så visade det sig att Ludde var förkyld och därmed ganska trött, efter det kom en ganska så bakfull smålänning, Per.
Vi satte igång med att sammanfatta ganska så omedelbart men då Säljö inte är en särskilt god skribent och har en massa konsitga meningsbyggnader som man bara irriterar sig på, så bjöd Josefin ganska så snart på kaffe och en underbart god fransk chokladtårta... i alla fall tyckte jag och Josefin det. Ludde kunde inte känna någon smak på grund av sin förkylning, och Per.... ja, är man bakis och inte orkade käka någon frukost så är väl kanske inte en chokladtårta så lockande  =P
Efter 3,5 timme hade vi äntligen sammanfattat de cirka 50 sidorna, och alla var trötta.

Nu sitter jag hemma med MASSOR av plugg att göra... men inte fasen hjälper det... på grund av bristande självdisciplin blandat med lathet och trötther ska jag nu återgå till min underbara säng och TV   =)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: