Hakuna Matata

2006-04-20
20:39:29

SM-Guld, VFU och Alkohol
SM-Guld, VFU och AlkoholSM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!

Ja, Färjestad blev Svenska MÄSTARE!
Kiss our ass Salo =P

Under tiden som gått har det varit ett j*vla hackande på vårt kära lila/gula lag, och det har varit mycket skrivande om Ledins väl valda ord.
Nog för att han inte valde de bästa orden, men nån dåligare förlorare än Salo får man ju leta efter. Det gjorde bara det hela ännu skönare när vi vann!

På måndag börjar VFU:n, ja, alltså min första praktik som lärarkandidat. Jag är riktigt nervös eftersom jag ska vara på högstadie. Jag ska undervisa på högstadie så jag måste ju bara klara av det, det är bara så svårt eftersom sist jag var i högstadiet var jag själv elev. Plus att den skola jag ska vara på har det stått i tidningarna om efter att det har varit så mycket bråk och krismöten! Så min rädsla är att jag ska bli inträngd i ett skåp (även om det är fyskiskt omöjligt för mig). Det värsta skulle nog vara om jag började gråta i ren rädsla, detta är jag inte ensam om att vara rädd för. Mina kära klasskamrater är också livrädda! Jaja, man måste överleva, vi har fortfarande lärare i Sverige trots allt.

Idag hade jag min bästa föreläsning någonsin. Morgonen började med att vi var totalt 9 pers som dök upp på lektion, ja, vi är egentligen 25-30 studenter! Det var pinsamt, speciellt när det blir så uppenbart att många skolkar. De missade iaf den bästa föreläsningen, dummbomar! När jag såg vår föreläsare tänkte jag NEJ! Hon såg sååå tråkig ut med rutig kavaj och polotröja, gammal var hon också och skulle prata om kultruella möten. Men hon hade en sån härlig humor att man kände riktig glädje av att lyssna på henne! Efteråt gick jättemånga fram och tackade för en sån givande föreläsning.

Imorgon ska jag förmodligen vara med två kära klasskamrater. Vi kanske ska vara hos mig och ta en vinare... haha... ja, jag vet att jag inte är den typen men jag ska lära mig dricka vin nu! jag måste blir lite mer sofistikerad =P

Snart fyller jag år! Men jag har fått allt redan så jag får ingenting =/ Nej, jag är väääldigt nöjd med det jag fått hittills! Pappa kommer den 5 maj och ska bjuda ut mig på restaurang! Fast jag är ju rätt van vid lyx vid det här laget! =)
Sandra kommer snart också, vi har stora bekymmer om vad vi ska dricka. Sandra drömmer om en fylla där hon knappt kan gå hem så det blir väl starka saker som gäller =D haha...

Nej nu börjar det bli för långt!
Puss och kram
/Linda-we-are-the-best-FBK!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: