Hakuna Matata

2006-04-16
13:22:38

Påsken som var /L
Påsken som var /LHejhej!
Nu är påsken förbi, eller snart iaf.
Det var längesen vi skrev i bloggen upptäckte jag!
Det blir väl så när det är "storhelger", man sitter inte vid datorn så mycket.
Mina syskon har varit här. Nina har sovit här i två nätter, igår var hon överlycklig när även Cero skulle sova över. Han är ju det bästa som finns enligt henne.
Cero var inte lika glad över att gå promenader som Nina, han är livrädd för raketer och smällare. Stackarn hyperventilerade i natt av rädsla. Vi gick upp tidigt idag så vi kunde gå utan att behöva råka på några påsksmällare men icke! Givetvis var det några skiungar ute och small tidigt en söndagsmorgon! Mitt ibland alla hus. Vad är det för föräldrar? Människor måste faktiskt tänka på att inte alla uppskattar fyrverkerier, speciellt inte sketna smällare som inte fyller någon som helst funktion. Vid nio tiden brukar faktiskt hundägarna ta sin morgonrunda, man kanske kunde lära sina barn att djur (och människor) kan vara mycket rädda för skiten.

Jag har iaf inte ätit något som helst relaterat till påsken! Jo jag åt faktiskt ett ägg till frukost! Det är allt. Inget påskgodis...ingenting =/ Fast det är väl egentligen bra, jag behöver det ju inte =)

När jag var hos farmor så hade pappa tagit med playstation och ett spel som heter Buzz. Frågesportsspel där det var musikfrågor, skit kul! Men jag upptäckte att efter ett tag så kom ungefär samma frågor, till slut kan man ju dem så då är det nog inte lika roligt. Det är det som är så töligt när man köper frågesporter, efter ett tag så kan man inte använda det längre.

Sandra kom förbi igår, vi lyckades iaf ses en stund!
Jag fick min för-tidiga-födelsedagspresent, en Drink-bok! Så nu ska det bli bartender-tajm här! Måste köpa så jag kan åtminstånde göra en rolig drink när jag fyller år!

Nu ska jag hänga tvätt och städa efter helgens rajtantajtan!
Puss och kram
/Inte-så-mycket-påsk-Linda


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: